Anasayfa /  Güncel

Çevre kirliliğine dikkat! Maskeleri ve eldivenlerinizi sakın sokağa atmayın

Koronavirüs salgını dünyanın 160 ülkesinde bulunan insanları tehdit ediyor. Bir çok ülke sınır kapılarını dış dünyaya kapattı. Türkiye'de ise Sağlık Bakanlığı'nca halka çok gerekli olmadıkça, sokağa çıkılmaması konusunda uyarılar devam ediyor. Özellikle büyük şehirlerde bulunan dışarıya maske ve eldiven takıp çıkan vatandaşlara, uzmanlardan önemli uyarı geldi

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2020 19:50

Türkiye’de koronavirüse karşı Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere, diğer bakanlıkların aldığı çeşitli tedbirler uygulanmaya başladı. Halka çok gerekli olmadıkça, sokağa çıkılmaması konusunda uyarılar sürüyor. Vatandaşların, yetkililerin uyarılarına büyük ölçüde uydukları gözleniyor.

MASKE VE ELDİVENLERİNİZİ SOKAĞA ATMAYIN

Öte yandan, özellikle büyük şehirlerde ve kalabalık yerlerde bulunan vatandaşlara uzmanlardan önemli bir uyarı geldi. Maske ve eldivenlerini, sokaklara rastgele atılmaması konusunda vatandaşlara önemli uyarılarda bulunuldu.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, İstanbul’da bazı semtlerde gördüğü, yere atılan eldiven ve maskeleri görüntüleyerek, uzmanların bu konudaki uyarılarının altını çizdi.

Yorumlar