Anasayfa /  Medya /  Dizi

Cesur ve Güzel 21. yeni bölüm fragmanı izle (Star tv) dizi izle

Star TV'nin vazgeçilmez dizisi Cesur ve Güzel 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel 21. son bölüm fragmanı izle. Merakla beklenen Cesur ve Güzel yeni bölümde neler olacak? İşte Cesur ve Sühan'ın yeni bölümde yaşayacaklar bütün detaylar yayınlanacak yeni bölümde.Cesur ve Güzel 21. bölüm fragmanı izle (Star tv) dizi izle.

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2017 20:00

Cesur ve Güzel Star TV'de reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her hafta Perşembe günü ekrana kilitleyen Cesur ve Güzel 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel 21. yeni bölüm fragmanı izlemek için tıklayın. İşte Cesur ve Güzel yeni bölümde yaşanacaklar ve merak edilenler...







Cesur ve Güzel 21. bölüm fragmanı izle



Cesur ve Güzel 21. bölümde neler olacak?



 
Cesur ve Sühan tekrar bir araya gelebilecek mi? Cesur ve Sühan tekrar bir araya gelebilecek mi?







Cesur’un onu korumak için bile olsa boşanmayı kabul etmesi, Sühan’ın büyük bir hayal kırıklığına uğramasına yol açar. Ona her şeyin bittiğini söylese de Cesur bu cevabı kabul etmez, önce Tahsin Korludağ’la girdiği savaşı, sonra da aşkını geri kazanmaya kararlıdır.



Cahide’nin sırlarının birer birer ortaya dökülmesi, Korludağ ailesinde büyük bir sarsıntıya neden olur, bu depremden en büyük hasar gören yine Korhan olacaktır. Korhan’ın verdiği zor karar Cesur ve Sühan’ı tekrar bir araya getirir.







Rıza sinsi planlarıyla Cesur’un güvenini kazanmaya devam ederken, boşanma sayesinde Cesur’a karşı galip geldiğini düşünen Tahsin Korludağ zafer sarhoşudur. Fakat bu sefer yaptıklarının bedelini tahmin ettiğinden de ağır ödeyecektir.



Sühan’ın kalbinde yeşeren umut, yeniden baharı getirecek kadar güçlüyken, Cesur’un karşısına çıktığında aldığı haber onu derinden sarsar. Cesur ve Sühan için bir araya gelmek artık eskisinden de daha zor olacaktır.


Yorumlar