Anasayfa /  Yaşam

Çeşme'de tuvalet fiyatı gören tatilciler gözlerine inanamadı!

Çeşme'deki tuvalet fiyatını görenler gözlerine inanamadı! 50 TL'lik ücret sosyal medyada gündem oldu! iddialarla ilgili harekete geçildi.

Abone ol
Abone ol 26 Haziran 2023 17:15

 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla tatilcilerin en gözde yerlerinden biri olan Çeşme yine doldu taştı. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Çeşme'deki tuvalet fiyatı gündeme oturdu. 50 TL'lik ücreti görenler gözlerine inanamazken, söz konusu fotoğraf karesi sosyal medyada çok paylaşıldı. İddialarla ilgili harekete geçildi.

Yazın gelmesiyle dolap taşan Çeşme, lahmacum fiyatı, şezlong ücreti sonrası bu kez de yüksek tuvalet fiyatıyla gündeme geldi. 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla nüfus yoğunluğunun tavan yaptığı İzmir'in gözde ilçesinde paylaşılan bir fotoğraf karesi sosyal medyada çok konuşuldu.

 Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan bir paylaşımda  Çeşme'de tuvalet ücreti 50 lira oldu. Söz konusu paylaşımda "Az önce çektim konum Çeşme" ifadeleri yer aldı.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Proje Danışmanı olan Emrah Bozyel, söz konusu paylaşımın altına "Adresini, dm üzerinden bana yollar mısınız rica etsem" yorumunda bulundu.

 

Yorumlar