Anasayfa /  Medya

Cemile Bayraktar'dan Nevşin Mengü'ye 'işten atılma' tehdidi

Yeni Şafak'ta yazan Cemile Bayraktar CNN Türk spikeri Nevşin Mengü'yü 'işten atılmakla' tehdit etti.

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2017 19:10

Reina saldırısının ardından kişisel sosyal medya hesabından bir tweet atan Nevşin Mengü 'Halkı ayrıştıran propagandanın önüne geçmek için maaşlı trol orduları dağıtılmalı' yazdı. 

Nevşin Mengü'nün "Maaşlı trol orduları" tweeti üzerine yandaş yazar Cemile Bayraktar Mengü'yü işinden etmekle tehdit etti. Bayraktar attığı tweette "Nevşin Hanım "beni işten atın" diyor" diye yazdı. 

Bayraktar'ın tehdit tweeti üzerine sosyal medya, "Bayraktar, 'Maaşlı trol orduları' tweetinden niye bu kadar rahatsız oldu?" diye sordu: Bayraktar'ın Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'le ilgili övgü dolu tweetleri tekrar gündeme geldi. İşte Bayraktar'ın tweetleri: 

Cemile Bayraktar'ın 'İşten Atın' Çıkışı Nevşin Mengü'nün Takipçisine Verdiği Ayarın Gölgesinde Kaldı

Yılbaşı akşamı Reina'ya yapılan saldırının yankıları ve kutlama tartışmaları sürerken sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan CNN Türk spikeri Nevşin Mengü'ye, Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar'dan imalı bir cevap geldi. Tartışmanın fitilini ateşleyen bu cevap sosyal medyanın da gündemi oldu. Daha sonra bir takipçisinin attığı tweete okkalı bir cevap vererek Cemile Bayraktar'ı gölgede bırakarak Nevşin Mengü sosyal medyada günün kazananı oldu.

İkili arasındaki dialog henüz devam etmezken sosyal medyadan birçok kullanıcı çoktan olaya dahil olarak tepkilerini gösterdi.

Cemile Bayraktar daha sonra konuyla ilgili açıklamalarına devam etti

Yeri geldiği zaman taşı gediğine koymaktan çekinmeyen Nevşin Mengü ise bir takipçisine verdiği cevapla sosyal medyada ismini tekrar yankılattı






Etiketler Cemile Bayraktar
Yorumlar