Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif v 216'da Tarkan Sürprizi

Arif v 216'dan ilk klipler nihayet yayınlandı! Cem Yılmaz, bu filmiyle 2004 yılında çektiği G.O.R.A filminde çok sevilen başarılı karakteri Erşan Kuneri'yi yine seyirci ile buluşturuyor.

Abone ol
Abone ol 14 Kasım 2017 17:08

Cem Yılmaz 1-2 gündür Twitter hesabından film hakkında detaylar paylaşıyordu. En son ise bugün yayınlayacağı kısa video hakkında "Fragman için çok erken ama yarın bir-iki tat belki..." şeklinde bir tweet atarak herkesi meraklandırmıştı. İşte o tweetin sonucu bugün açığa çıkmış oldu.







Yayınlanan ilk teaser’larda Çağlar Çorumlu kostümleri ve aksesuarlarıyla ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren’e yeniden hayat veriyor. Görüntülerdeki bir diğer sürpriz ise ‘Kuzu Kuzu’! Tarkan’ın Türk Pop Müzik klasikleri arasına giren şarkısı Kuzu Kuzu’yu bu defa Arif Işık seslendiriyor.Filmin başrol oyuncularından Seda Bakan, Pembeşeker karakteriyle ilk kez seyircinin karşısına çıkıyor. Cem Yılmaz’ın Gora filminde kült olan karakteri Erşan Kuneri yine Arif V 216’nın ilk görüntüleriyle seyirciyle buluşuyor. Post prodüksiyon çalışmaları devam eden film, Nu Look ve CMYLMZ Fikir Sanat yapımcılığında 5 Ocak 2018 tarihinde vizyonda olacak.


Etiketler Arif v 216 izle
Yorumlar