Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216'nın oyuncu kadrosu

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216 ne zaman vizyona girecek kadroda kimler var sorusu vatadaşlar tarafından merak ediliyor. Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı Arif V 216 için geri sayım başladı.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2017 13:51

2018 yılında vizyona girecek olan film yayın hayatına başlamadan kadrosuyla epey bir ilgi topladı. Peki Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216 kadrosunda kimler var? Cem Yılmaz'ın GORA ve AROG filmlerinin devamı olan yeni filmi ArifV216'nın oyuncu kadrosu açıklamaya devam ediyor. Birçok ismi sosyal medya hesaplarından duyuran Yılmaz, son olarak süperstar Ajda Pekkan'ın filme dahil olduğunu Instagram hesabından paylaştı. İşte ArifV216'nın açıklanan kadrosu...

Ajda Pekkan ArifV216 kadrosunda



Cem Yılmaz'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı 'Arif V 216'ya son katılan isim Süperstar Ajda Pekkan oldu. Cem Yılmaz Instagram hesabından Süperstar'ın Arif V 2016'ya katıldığını duyurdu. Ajda Pekkan ve Ozan Güven'in olduğu bir fotoğraf paylaşan Cem Yılmaz paylaşımının altına "Ajda V Ben ! Hahhahhahhaa Ozan Güven pardon görmedim!!" notun düştü.

Ajda Pekkan ise resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımında "Keyifli bir gündü :) Cem Yılmaz, Ozan Güven" notunu yazdı.

Şükrü Özyıldız



Cem Yılmaz, Şükrü Özyıldız'ın yeni filminde rol alacağını şu sözlerle duyurdu: "Sevgili kardeşim Şükrü Özyıldız ile ArifV216'da bir sürprizimiz var!" Özyıldız şu sıralar FOX TV ekranlarında yayınlanan ve Selin Şekerci ile başrolü paylaştığı Çoban Yıldızı dizisinde rol alıyor.

İşte Yılmaz'ın daha önce açıkladığı ArifV216'da rol alacak diğer oyuncular...

Zeynep Kankonde

Özgür Emre Yıldırım

Tuncay Beyazıt

'GORA' ve 'AROG' filmlerinde 'Ceku' karakterine hayat veren Özge Özberk, 'Arif V 216' kadrosunda da yer aldı.

Yılmaz, Kerem Alışık'ın da kadroya dahil olduğunu sosyal medyadan, "Hey yavrum hey ! Kerem Alışık abim ArifV216'da" notuyla açıkladı.

Yılmaz, Mert Fırat'ı ise, "Evett ! Ve Mert Fırat ArifV216'da notuyla duyurdu.

Yılmaz geçtiğimiz günlerde de Mustafa Sandal'ın filmle rol alacağını Instagram hesabından Sandal ve Ozan Güven ile birlikte çekilen fotoğrafın altına, "Off be ! ArifV216'da Musti ! Mustafa Sandal ! Olay" yazarak takipçileriyle paylaşmıştı.

Yılmaz, Özkan Uğur'un da ArifV216 kadrosuna katıldığını duyurdu. Yılmaz, paylaşımının altına, "Garavel burda, sevenler burda, sevilenler burda" notunu yazdı. Uğur ile Yılmaz daha önce GORA, AROG ve son olarak ise Pek Yakında filmlerinden birlikte çalışmıştı.



Zafer Algöz



Farah Zeynep Abdullah

Seda Bakan

ozan Güven

Çağlar Çorumlu

Ediz Hun

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile filmin mzüiklerini ise İskender Paydaş'ın yapacağını duyuran Yılmaz, "ArifV216 müziklerimiz İskender Paydaş! Şahane!" notunu yazdı.






Yorumlar