Anasayfa /  Foto Galeri

Cem Küçük, TRT yönetimine yönelik eleştirilerini Zeynep Farah Abdullah üzerinden dile getirdi!

Oyuncu Zeynep Farah Abdullah, artık "DEVLET" ve "ALLAH" kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek istemediğini belirtti. Cem Küçük ise bu açıklamayı, Abdullah'ın TRT dizisi Masumlar Apartmanı'ndaki rolüne atıfta bulunarak, TRT yönetimine yönelik eleştirilerle birleştirdi.

Cem Küçük, TRT yönetimine yönelik eleştirilerini Zeynep Farah Abdullah üzerinden dile getirdi! - Sayfa 1

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerle büyük bir felakete tanık oldu. Bu doğal afet, 11 şehrimizde ciddi yıkımlara neden olurken, acı bir şekilde 42 binden fazla vatandaşımızı hayattan koparmıştır. Kurtarma çalışmaları hala devam ederken ve enkaz altından cenazeler çıkarılırken, depremzedelerin yaralarını sarmak için yoğun bir çaba harcanmaktadır. Ancak, oyuncu Zeynep Farah Abdullah'ın bu trajik dönemde yaptığı tartışmalı açıklama herkesi şaşırttı. Gazeteci Cem Küçük ise bu olayı fırsat bilerek Zeynep Farah Abdullah üzerinden TRT yönetimini eleştirdi.

Cem Küçük, TRT yönetimine yönelik eleştirilerini Zeynep Farah Abdullah üzerinden dile getirdi! - Sayfa 2

Depremzedelerin çaresizliği ve halkın iktidara karşı duyduğu öfke artarken, birçok kişi eleştiri ve isyanlarını sürdürüyor. Ancak, bu eleştirilerin bazı isimler tarafından dikkat çekici bir şekilde dile getirilmesi, kamuoyunda büyük yankı uyandırıyor. Bu isimlerden biri de oyuncu Farah Zeynep Abdullah olarak karşımıza çıkıyor.

Cem Küçük, TRT yönetimine yönelik eleştirilerini Zeynep Farah Abdullah üzerinden dile getirdi! - Sayfa 3

Zeynep Farah Abdullah, Twitter hesabından "Artık 'DEVLET' ve 'ALLAH' kelimelerini aynı cümlede, aynı paragrafta, aynı yerde görmek istemiyorum. Yeter!" şeklinde bir mesaj paylaştı. Bu paylaşımın ardından tepkiler hemen gelmeye başladı.

Cem Küçük, TRT yönetimine yönelik eleştirilerini Zeynep Farah Abdullah üzerinden dile getirdi! - Sayfa 4

Türkiye gazetesinin köşe yazarlarından Cem Küçük, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın "Devlet ve Allah kelimelerini aynı cümlede görmek istemiyorum" şeklindeki Twitter paylaşımına yanıt verirken, aynı zamanda TRT yönetimini eleştirdi.