Anasayfa /  Foto Galeri

Cem Karaca'nın hayatını anlatan filme sürpriz bir oyuncu dahil oldu

Anadolu rock müziğinin unutulmaz sanatçısı Cem Karaca'nın hayatını konu alan film için mekan çekimleri başladı. İsmail Hacıoğlu'nun başrolde olduğu filme, yeni bir oyuncu da dahil oldu.

Cem Karaca'nın hayatını anlatan filme sürpriz bir oyuncu dahil oldu - Sayfa 1

Cem Karaca'nın yaşamını anlatacak filmde başrolü üstlenmeye hazırlanan İsmail Hacıoğlu, karakterine uygun bir imajla dikkat çekti. Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca'nın hayatını anlatacak filmin yönetmenliğini Yüksel Aksu üstleniyor.

Cem Karaca'nın hayatını anlatan filme sürpriz bir oyuncu dahil oldu - Sayfa 2

Filmde yeni bir oyuncu daha yer aldı. Cem Karaca'nın annesi olan ünlü tiyatrocu Toto Karaca'yı canlandıracak isim Yasemin Yalçın oldu. Yasemin Yalçın, "Her Şey Bedava" adlı oyunuyla tanınıyor ve filmin kadrosuna katılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Cem Karaca'nın hayatını anlatan filme sürpriz bir oyuncu dahil oldu - Sayfa 3

İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca karakterine bürünmek için uzun bir hazırlık süreci geçirdi ve görünümünü değiştirdi. Hacıoğlu, "Cem Karaca benim için özel bir anlam taşıyor. Onun şarkıları hayatımın her döneminde benimle oldu.

Cem Karaca'nın hayatını anlatan filme sürpriz bir oyuncu dahil oldu - Sayfa 4

Çocukluğumdan ergenliğime, ilk aşkımdan büyüdüğüm mahalleye kadar her yerde onu hissediyordum. Kendisi benim kahramanım" şeklinde duygularını dile getirdi.