Anasayfa /  Foto Galeri

Çaycı Hüseyin yeni imajıyla şok etkisi yarattı!

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol, sosyal medya hesabından paylaştığı bıyıksız pozlarıyla, takipçilerini şaşkına çevirdi.

Çaycı Hüseyin yeni imajıyla şok etkisi yarattı! - Sayfa 1

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakterini canlandıran Alpaslan Özmol'un Instagram hesabından paylaştığı bıyıksız pozlarına yorum yağdı.

Çaycı Hüseyin yeni imajıyla şok etkisi yarattı! - Sayfa 2

Alpaslan Özmol'u, alışılmışın dışında imajıyla gören takipçileri ''Abi bari alıştıra alıştıra kesseydin. Tilkiden kurtulan horoz gibi olmuşsun'' ve ''Çaycı Hüseyin Espresso Hüseyin olmuş'' gibi yorumlarda bulundu.

Çaycı Hüseyin yeni imajıyla şok etkisi yarattı! - Sayfa 3

Alpaslan Özmol, sosyal medyda öldüğüne dair çıkan haberler için ''Sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Ailem ve dostlarım üzülüyor. Gençlerimiz mizah yapıyor. Ben de gülüyorum ama tadında olmalı. Mizah ölümle olmaz. Bazen geleneklerimizi kaybettiğimizi düşünüyorum'' açıklamasını yapmıştı.

Çaycı Hüseyin yeni imajıyla şok etkisi yarattı! - Sayfa 4

ALPASLAN ÖZMOL KİMDİR?

Alpaslan Özmol, 19 Nisan 1976 tarihinde Almanya'da doğdu. Bursa'da bir eşarp dükkanında çalışan Özmol, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oynamaya başlayınca oyunculuğa adım attı.