Anasayfa /  Politika

Canlı yayında "Ben bir gazeteciyim" diyen Hadi Özışık sosyal medyada gündem oldu! video izle

Canlı yayında "Ben bir gazeteciyim" diyen Hadi Özışık sosyal medyada gündem oldu! Habertürk'teKübra Par ile Açık ve Net programında Hadi Özışık'ın "Ben bir gazeteciyim" demesine kahkaha atarak tepki veren İyi Partili Müsavat Dervişoğlu arasında tartışma damga vurdu.

Abone ol
Abone ol 15 Mart 2021 05:32

Trehaberler - Özel Haber / Canlı yayında "Ben bir gazeteciyim" diyen Hadi Özışık sosyal medyada gündem oldu!

Habertürk'te Kübra Par ile Açık ve Net programında Hadi Özışık'ın "Ben bir gazeteciyim" demesine kahkaha atarak tepki veren İyi Partili Müsavat Dervişoğlu arasında tartışma damga vurdu.

Habertürk'te Kübra Par ile Açık ve Net programında Akşener'in Anadolu’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerin siyasi olarak anlamı ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusu tartışılırken İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, Hadi Özışık arasında yaşanan ilginc tartışma programa damga vururken sosyal medyada da gündem oldu!

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, Hadi Özışık "Ben bir gazeteciyim" deyince kahkaha ile gülerektepki verince Özışık, "Sizi kınıyorum" diyerek karşılık verdi. İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu ''Siz iktidar yanlısı bir gazetecisiniz bunu neden kabul etmiyorsunu diyerek tartışmayı devam ettirdi. Alevlenen tartışmayı Program sunucu Kübra Par'ın araya girmesi ile son buldu.

Habertürk ekranlarında Kübra Par ile Açık ve Net programında TBMM Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, Hadi Özışık arasında yaşanan bu ilginc tartışma sosyal medyada gündem oldu! Özelikle Hadi Özışık "Ben bir gazeteciyim" demesi ve TBMM Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu'nu kahkahyla karşılık verdiği anların videosu paylaşılarak konu sosyal medyada tartışıldı.

 

Yorumlar