Anasayfa /  Foto Galeri

Can Yaman'a büyük şok! Diletta Leotta başkasıyla öpüşürken yakalandı

Ayrıldığı iddia edilen Can Yaman-Diletta Leotta cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Can Yaman, evlilik teklif ettiği Diletta Leotta’nın başka bir erkekle öpüştüğü görüntülere yansıdı.

Can Yaman'a büyük şok! Diletta Leotta başkasıyla öpüşürken yakalandı - Sayfa 1

Bir süredir ayrıldıkları konuşulan hatta 'reklam mı yoksa gerçekten aşk mı?' sorusunun gündemden düşmediği ikiliden Can Yaman'ın aktif olarak kullandığı Instagram hesabını kapatması dikkat çekmiş ve iddiaları kuvvetlendirmişti.

Can Yaman'a büyük şok! Diletta Leotta başkasıyla öpüşürken yakalandı - Sayfa 2

BAŞKASIYLA ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDI

Bugün ise İtalyan basınına bu beraberliğin ihanetle sonuçlandığı bilgisi paylaşıldı. Hatta İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'nın milyarder bir iş adamıyla öpüşürken görüntüleri paylaşıldı.

Can Yaman'a büyük şok! Diletta Leotta başkasıyla öpüşürken yakalandı - Sayfa 3

Ünü ülke sınırlarını aşan genç oyuncu Can Yaman için işler pek iyi gitmiyor. Yaman, evlilik hazırlıkları yaptığı İtalyan spiker sevgilisi Diletta Leotta tarafından ihanete uğradı.

Can Yaman'a büyük şok! Diletta Leotta başkasıyla öpüşürken yakalandı - Sayfa 4

İkilinin, bir süredir ayrılacakları yönünde haberleri yapılırken Leotta'nın aldatma görüntülerinin ortaya çıkması ayrılığın kanıtı olarak gösterildi. İtalyan basınının geniş bir şekilde yer verdiği olay sonrası gözler Can Yaman’a çevrildi.