Anasayfa /  Foto Galeri

'Camdaki Kız'da Nalan'ın dramı yürek yaktı! Sosyal medya'da o sahnelere yorum yağdı

Kanal D'nin geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan yeni dizisi 'Camdaki Kız', dün akşam ikinci bölümüyle ekranlara geldi. Nalan ve Sedat'ın ailelerinin tanıştığı bölümde; Feride'nin paranoyaları nedeniyle Nalan'a yaptığı işkenceler ve korse sahneleri sosyal medyada gündem oldu.

'Camdaki Kız'da Nalan'ın dramı yürek yaktı! Sosyal medya'da o sahnelere yorum yağdı - Sayfa 1

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız', 15 Nisan Perşembe akşamı ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı diziye, Nalan'ın çektiği acı damga vurdu.

'Camdaki Kız'da Nalan'ın dramı yürek yaktı! Sosyal medya'da o sahnelere yorum yağdı - Sayfa 2

İkinci bölümde; Nalan ve Sedat'ın aileleri tanıştı. Koroğlu Ailesi'nin daveti üzerine çiftliğe giden Nalan ve ailesi, anne Feride yüzünden zor anlar yaşadı.

'Camdaki Kız'da Nalan'ın dramı yürek yaktı! Sosyal medya'da o sahnelere yorum yağdı - Sayfa 3

AİLELER TANIŞTI 
Kızının başına bir şey gelmesinden korkan Feride, temizlik takıntısını burada da devam ettirirken; Nalan'ı yıkadı ve yine korse giydirdi. Onu tembihlediği anlarda korseyi daha da sıkması dikkatlerden kaçmadı.

'Camdaki Kız'da Nalan'ın dramı yürek yaktı! Sosyal medya'da o sahnelere yorum yağdı - Sayfa 4

RAFET KOROĞLU, NALAN'I YAKINDAN TANIDI 
Gece rüyasında Sedat'ın omzunu öptüğünü gören Nalan, annesinden korktuğu için kendini suçladı ve korsesiyle soğuk duşa girdi. Bunu gören Hasibe ona yardım etti. Bu sırada Rafet Bey de Nalan'ı sahura davet etti. Onu Sedat konusunda tembihleyen Rafet, Nalan'ı yürüyüşe götürünce olanlar oldu.