Anasayfa /  Foto Galeri

Camdaki Kız'da Feride'nin Nalan ve Sedat’ın yatak odasını dürbünle izlediği anlar olay oldu!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', 16 Eylül Perşembe akşamı on birinci bölümüyle ekranlara geldi. Diziye; Gülcihan ve Cavit’in yarım kalmış büyük aşkı ile Feride’nin Nalan ve Sedat’ın yatak odasını dürbünle izlediği anlar damga vurdu.

Camdaki Kız'da Feride'nin Nalan ve Sedat’ın yatak odasını dürbünle izlediği anlar olay oldu! - Sayfa 1

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi, dün akşam yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun canlandırdığı Camdaki Kız'a dürbün sahnesi damga vurdu.

Camdaki Kız'da Feride'nin Nalan ve Sedat’ın yatak odasını dürbünle izlediği anlar olay oldu! - Sayfa 2

FERİDE, DÜRBÜNLE NALAN VE SEDAT'I İZLEDİ
Camdaki Kız'da Nalan'ı Sedat'la evlendiren Feride, bu sefer de çiftin ilişkiye girmesi için kızına baskı yapmaya başladı. Annesinin baskısı üzerine harekete geçen Nalan ise odanın perdesini açık bırakarak karşı binada kendilerini gözetleyen Feride'ye kendisini ispat etmeye çalıştı. Feride ise çiftin yakınlaşmasını dürbünle izledi. Ancak bu anlara Muzo da şahit oldu.

Camdaki Kız'da Feride'nin Nalan ve Sedat’ın yatak odasını dürbünle izlediği anlar olay oldu! - Sayfa 3

MUZO, FERİDE'Yİ YAKALIYOR
Dizinin 12. bölüm fragmanı da yayınlandı. Nalan'ı dürbünle izleyen Feride'yi fark eden Muzo, Feride'nin kapısına dayanarak "Annelik sadece doğurmak sonra koruyup kollamak değil. Siz çocuğu için yaşadığını zanneden ama onu yavaş yavaş yok eden annelerdensiniz" diyor.

Öte yandan Nalan'la telefonda konuşan Feride "Ben senin annen değilim" itirafında bulunuyor.

Camdaki Kız'da Feride'nin Nalan ve Sedat’ın yatak odasını dürbünle izlediği anlar olay oldu! - Sayfa 4

CAMDAKİ KIZ'IN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Feride'nin, Nalan üzerinde kurduğu baskı Adil'in sabrının taşmasına neden olur ve büyük bir kavga ederler. Selen, Koroğlu ailesi için koşturmaya devam ederken, Levent'in başı kendisinden para isteyen ablası Aylin'le derttedir.