Anasayfa /  Foto Galeri

'Camdaki Kız'a damga vuran Sedat ve Nalan sahnesi! Aşklarını ilan ettiler

Kanal D'de ekranlarının sevilen dizisi 'Camdaki Kız', dün akşam beşinci bölümüyle ekranlara geldi. Burcu Biricik'in başrolünde oynadığı 'Camdaki Kız'ın son bölümünde, Sedat'ın geçirdiği kaza her şeyin seyrini değiştirdi. Sedat, babası tarafından evlatlıktan reddedildi. Yeni bir hayat kurmak istediği Cana'dan da olumsuz yanıt alan Sedat, Cana defterini kapattı. Sedat, Nalan'la birlikte olmaya ve bir hayat paylaşmaya karar verdi. Final sahnesi diziye damga vurdu.

'Camdaki Kız'a damga vuran Sedat ve Nalan sahnesi! Aşklarını ilan ettiler - Sayfa 1

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi, dün akşam beşinci bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisiyle buluştu.

'Camdaki Kız'a damga vuran Sedat ve Nalan sahnesi! Aşklarını ilan ettiler - Sayfa 2

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan 'Camdaki Kız'ın son bölümünde Nalan ve Sedat'la ilgili çarpıcı gelişmeler yaşandı.

'Camdaki Kız'a damga vuran Sedat ve Nalan sahnesi! Aşklarını ilan ettiler - Sayfa 3

KİMSE ANLAM VEREMEDİ 
Nalan, yüzüğü çıkarıp Sedat'a verince Koroğlu Malikanesi iyice karıştı. Rafet, olanlardan Sedat'ı suçladı. Ancak Nalan'ın neden böyle bir şey yaptığına, Rafet başta olmak üzere kimse anlam veremedi.

'Camdaki Kız'a damga vuran Sedat ve Nalan sahnesi! Aşklarını ilan ettiler - Sayfa 4

EVLATLIKTAN REDDETTİ! 
Sedat'ı sorguya çeken Rafet, sorularına yanıt bulamayınca daha da öfkelendi ve Sedat'ı evlatlıktan reddetti. Sedat ise babasının öfkesine isyan ederek hem bugünün hem de çocukluğunun hesaplaşmasını yaşadı.