Anasayfa /  Foto Galeri

Çalışılabilecek en iyi 100 şirket listesi belli oldu!

Çalışılacak en iyi şirketler listesi belli oldu. Geçen yıl 11. sırada yer alan Facebook yaşadığı skandalların ardından 36 sıra birden geriledi. Listenin zirvesinde ise dünyaca ünlü bir şirket yer aldı. Listede birçok teknoloji firması da bulunuyor. İşte çalışmak için en iyi 100 şirket...

Çalışılabilecek en iyi 100 şirket listesi belli oldu! - Sayfa 1

Facebook, çeşitli halkla ilişkiler krizinden sonra Glassdoor'un yıllık “En İyi Çalışılacak Yerler” listesinde 36 sıra birden düştü.

Glasdoor, şirketler hakkında eski veya yeni çalışanlarının yorum yapabildiği bir internet platformu ve iş aramak için de kullanılabiliyor.

Çalışılabilecek en iyi 100 şirket listesi belli oldu! - Sayfa 2

2007 yılında Tim Besse, Robert Hohman ve Rich Barton tarafından kurulan Glassdoor, 2018 yılında Japon şirketi Recruit Holding tarafından 1.2 milyar dolara satın alındı.

Eski bir çalışan tarafından yayınlanan bir dizi dahili belge ve şirkete karşı bir dizi duruşma kamuoyunda ciddi bir tepkiyle karşılandı.

Çalışılabilecek en iyi 100 şirket listesi belli oldu! - Sayfa 3

Bu gelişmelerin de etkisiyle Glassdoor'un yıllık “En İyi Çalışılacak Yerler” listesinde Facebook 11’inci sıradan 47’inci sıraya gerilerken listenin zirvesinde bir teknoloji şirketi yer aldı.

İşte çalışılabilecek en iyi 100 şirket:
#98
Malouf Companies
#99
RE/MAX
#100
Zoom Video Communications

Çalışılabilecek en iyi 100 şirket listesi belli oldu! - Sayfa 4

#95
REI
#96
Cincinnati Children's Hospital
#97
Universal Studios