Anasayfa /  Foto Galeri

Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın'dan 'ayrılık' açıklaması!

Duygu Sarışın-Çağatay Ulusoy çifti, geçtiğimiz günlerde haklarında çıkan 'ayrılık' haberleriyle gündeme geldi. Kariyer planlaması nedeniyle ilişkisini gözlerden uzak yaşamak istediği konuşulan Ulusoy'un bu ısrarının, Sarışın'ı bunalttığı öne sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili son dakika gelişmesi yaşamdı. Ünlü oyuncudan söz konusu iddialara flaş bir yanıt geldi.

Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın'dan 'ayrılık' açıklaması! - Sayfa 1

Uzun bir süredir aşk yaşayan Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın çifti, yine ayrılık haberleri ile gündeme gelmişti. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan çiftin yollarını ayırdığı öne sürülmüştü.

Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın'dan 'ayrılık' açıklaması! - Sayfa 2

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; İkili, önceki gün bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın'dan 'ayrılık' açıklaması! - Sayfa 3

Baş başa romantik bir yemek yiyen çift, keyifli halleri ile dikkat çekti. İkili, mekan çıkışında basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın'dan 'ayrılık' açıklaması! - Sayfa 4

'KALPLERİMİZ NASIRLAŞTI'

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çağatay Ulusoy, kariyer planlaması nedeniyle sevgilisiyle ayrıldığı ve Duygu Sarışın'ın evi terk ettiği iddiaları ile ilgili konuştu.

Ulusoy, "Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var" dedi.