Anasayfa /  Foto Galeri

Büyükşen cinayetinde şoke eden detay! Büyükşen çifti böyle öldürülmüş...

Müge Anlı'da Büyükşen cinayetinde kiralık katil ve azmettiricileri jandarma operasyonuyla yakalanmıştı. Kiralık katilin nasıl yanlış eve girip Necla-Metin Büyükşen'i öldürdüğü ortaya çıktı. te yandan Evlat Osman Büyükşener, Müge Anlı'ya ailesinin katilini bulmak için katılında kiralık katil büyük panik yaşamış. İşte Büyükşen cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi ...

Büyükşen cinayetinde şoke eden detay! Büyükşen çifti böyle öldürülmüş... - Sayfa 1

Müge Anlı'nın programında Türkiye kamuoyuna gelen ve haftalarca konuşulan 'Büyükşen cinayetinde' yeni detaylar ortaya çıktı. 'Kasten öldürmeye azmettirme' suçundan tutuklanan Esra Taş'ın, hamileyim yalanıyla adres öğrendiği ortaya çıktı. Esra Taş'ın, olaydan önce eski sevgilisi Hüseyin K.'nin evinin adresini öğrenmek için aynı mahallede oturan Zekeriya Okşen'i telefonla arayıp, ''Ben Hüseyin'den hamileyim. Ailesi benimle görüşmesine izin vermiyor. Telefonlarımı açmıyor. Ona ulaşmam gerekiyor. Adresini bana verebilir misin?'' dediği, Okşen'in de adresi tarif ettiği belirlendi.

Büyükşen cinayetinde şoke eden detay! Büyükşen çifti böyle öldürülmüş... - Sayfa 2

Olay, 3 Eylül 2018 günü saat 22.00 sıralarında, İsmil Mahallesi'ndeki tek katlı evde meydana geldi. Kar maskeli kişi, kapısı açık olan Metin Büyükşen'e ait eve girdi. Şüpheli, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen'e ateş etti.

Büyükşen cinayetinde şoke eden detay! Büyükşen çifti böyle öldürülmüş... - Sayfa 3

Evde bulunan çiftin kızları Büşra Büyükşen (24) de saldırganın dipçik darbesiyle baygınlık geçirdi. Öldü gibi davranan ve daha sonra yatak odasının penceresinden atlayıp, yoldan geçen komşularının aracına binen Büşra Büyükşen, jandarmaya giderek olayı anlattı. 

Büyükşen cinayetinde şoke eden detay! Büyükşen çifti böyle öldürülmüş... - Sayfa 4

Eve gelen jandarma ekipleri, Necla-Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Pencereden atlayınca ayağında kırıklar oluşan Büşra Büyükşen Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.