Anasayfa /  Foto Galeri

Büyük yalan! Pınar Gültekin cinayetinde şok gerçek!

Muğla'da üniversite öğrencisi olan Pınar Gültekin'in eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı Avcı, ilk ifadesinde birçok kadın cinayetinde karşılaşılan savunma yöntemlerine başvurdu, daha sonra ise Pınar'ı nasıl katlettiğini itiraf etti. Pınar'ın abisi ise katilin söylediği büyük yalanı açıkladı. İşte detaylar

Büyük yalan! Pınar Gültekin cinayetinde şok gerçek! - Sayfa 1

 Muğla'nın Ula ilçesinde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'dan beri kayıptı. İstanbul'da yaşayan ablası Sibel Gültekin, en son geçen perşembe günü telefonda görüştüğü kardeşinden bir daha haber alamayınca, annesi Şefika Gültekin ile birlikte Muğla'ya gitti.

Büyük yalan! Pınar Gültekin cinayetinde şok gerçek! - Sayfa 2

Aile, kızlarının bulunması için Akyaka Karakol Komutanlığı'na gidip kayıp ihbarında bulundu. İhbarın ardından genç kızın bulunması için jandarma ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Büyük yalan! Pınar Gültekin cinayetinde şok gerçek! - Sayfa 3

Beşinci günün ardından genç kadının cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık bir alanda bulundu. Gültekin'in, eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen evli ve bir kız çocuğu babası olduğu belirlenen Cemal Metin Avcı (32) tarafından katledildiği ortaya çıktı.

Büyük yalan! Pınar Gültekin cinayetinde şok gerçek! - Sayfa 4

"AYNI SAVUNMA" 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gültekin'i bulmak için genç kızın son görüldüğü bölgede bulunan kafe, iş yeri ve benzinliklere ait 100'ün üzerinde güvenlik kamerasını incelemeye aldı.