Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

Büşra Baysal, burç yorumları ile TRHaberler'de !

Astroloji ile ilgilenenlere müjdeli haber! Yaşam Koçu ve Astrolog Büşra Baysal, günlük ve haftalık burç yorumları ile artık TRHaberler.com adresinde.

Abone ol
Abone ol 21 Mart 2020 13:23

Gezegen ve yıldızların hareketlerinin insan üzerindeki etkilerini inceleyen ve yorumlayan uzman Astrolog ve Yaşam Koçu Büşra Baysal, artık her gün burç yorumları ve analizleri ile TRHaberler'de olacak.

Astroloji'ye ilgi duyanlar, hayatlarında ne gibi değişiklikler olacağını merak edenler, iş ve aşk hayatlarında daha mutlu ve başarılı olabilmek için doğru yönlendirilmek isteyenler, her gün sitemizden en doğru analizleri okuyabilecek ve hayatlarına bu şekilde yön verebilecek.

Sizi de uzman Astrolog'umuz Büşra Baysal'ın yorumlarını okumak için her gün sitemize davet ediyoruz.

Büşra Baysal kimdir?

İstanbul doğumlu olan Büşra Baysal astrolog, ICF onaylı yaşam koçu ve bilinçaltı danışmanıdır. Endüstri Mühendisliği okuduğu dönemde aynı zamanda sayısız kişisel gelişim ve bilinçaltı eğitimleri almıştır. Sonrasında bu eğitimlerine çocukluğundan beri ilgi duyduğu astrolojiyi de eklemiştir. Bugün kendisi astroloji, bilinçaltı danışmanlığı ve koçluk üzerine bireysel seanslar vermektedir.

Büşra Baysal sosyal medya hesapları

İnstagram: https://www.instagram.com/hayatinitasarla

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCI9hlRrtkkPI8Htfopa3wWA

Yorumlar