Anasayfa /  Spor

Bursaspor Galatasaray maçı hangi kanalda canlı izlenecek?

Bursaspor Galatasaray maçı hangi kanalda canlı izlenecek?

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2016 16:57

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Bursaspor evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. Peki Bursaspor Galatasaray maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Bursaspor Galatasaray maçı tüm gelişmeleri trhaberler.com adresinde sizlerle...

Bursa Büyükşehir Stadı'nda oynanacak olan Bursaspor Galatasaray maçı saat 20.00'de canlı olarak izlenecek. Bursaspor Galatasaray maçı canlı olarak Lig tv ekranlarından yayınlanacak. Trhaberler.com olarak Bursaspor Galatasaray maçı tüm gelişmelerini burada bulabilirsiniz. Süper Lig'in 31. haftasına 44 puanla 6. sırada giren Galatasaray, 38 puanla 10. sırada yer alan Bursaspor'a konuk olacak. Sarı kırmızılı takım, sezonun ilk yarısında İstanbul'daki maçta rakibini 3-0 yendi. Galatasaray'da Sneijder, Chedjou ve Semih Kaya forma giyemeyecek. Kaleci Muslera ise Galatasaray gelecek haftaki Beşiktaş derbisi öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı kırmızılıların maç kadrosu şöyle: "Muslera, Cenk, Bilal, Yasin, Selçuk, Umut, Podolski, Rodriguez, Donk, Hakan, Carole, Linnes, Koray, Olcan, Volkan Pala, Tarık, Emre, Sabri, Denayer."

Deplasmanda kazanamıyor

Bu sezon özellikle dış sahalarda oynadığı maçlarda sonuca gitmekte zorlanan Galatasaray, deplasmandaki son 11 karşılaşmayı galibiyetle tamamlayamadı.

Hamzaoğlu'na karşı ilk kez

Sarı kırmızılılar, eski teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu'na karşı, takımdan ayrılışının ardından ilk kez rakip olacak. Geçen sezon başına geçtiği Galatasaray'la 3 kupa kaldıran Hamzaoğlu ile bu sezonun 11. haftasında yollar ayrılmıştı. Bursaspor ise, genç teknik adamın göreve geldiği 16. haftadan sonra çıkış yakalamıştı.

Yorumlar