Anasayfa /  Foto Galeri

Burçların aşk -ilişki uyumu

Sevgilinizin ya da eşinizin burcunu biliyor musunuz? Onu çok seviyorsunuz ancak astrolojik olarak uyumlu musunuz merak ediyorsunuz? Hangi burçlar uyumlu, hangileri hayatı birbirlerine zindan ediyor? Aşkınıza bir de astrolojik açıdan test edin...

Burçların aşk -ilişki uyumu - Sayfa 1

Koçlar sevgiye çok önem verir. İlişkilerinde son derece kıskançtır. Sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez. Aşk hayatında otoriter bir karaktere sahiptir. Koç burçlarının duygusal anlamda iyi anlaştığı burçlar yay ve aslandır. Yay burcu: Bu iki ateş grubu, aşk mıknatısları gibidir. Konuşmaya devam ettikleri sürece, cennette yapılan bir eşleşme gibiler! Aslan burcu: Birbirleriyle sanki çok uzun zamandır tanışıyorlarmış gibi bir uyumu hemen yakalarlar. Bu ilişki; heyecanlı, hareketli, tutkulu, gürültülü, göz alıcı, eğlenceli ve canlı olacaktır.

Burçların aşk -ilişki uyumu - Sayfa 2

Boğa, aşk gezegeni Venüs tarafından yönetilir ve gerçekten de sevgiliyi mitolojik bir model olarak temsil eder. Boğa burçları en çok başak ve oğlak uyumludur. Başak burcu: Bu iki burcun ortak birçok noktası vardır ve birbirlerini anlarlar. Özellikleri, değerleri ve sevgilerini paylaşıyorlar. Mükemmel! Oğlak burcu: Aşk, hayranlık, saygı ve anlayış. Bir araya geldiklerinde ve birbirlerini yakından tanıdıklarında, rahatlamanın ne anlama geldiğini öğrenecekler. 

 

Burçların aşk -ilişki uyumu - Sayfa 3

İkizler, çok yaratıcı ve oldukça sosyaldirler. İlişkileri heyecan vericidir. Bir ikizleri tanımak gerçekten heyecan verici bir deneyim!  İkizler burcunun en uyumlu olduğu burçlar: terazi ve kovadır. Terazi burcu: Bu iki hava grubu arasında iyi bir anlayış var. Birliği uyumlu tutmak için çok çalışıyorlar. Kova burcu:  Hayat, onları nereye götürürse götürsün, birlikte yürüyebilirler. Sihirli bir bağlantı!

 

Burçların aşk -ilişki uyumu - Sayfa 4

Yengeç,duygusal gücü ve derinliği ile romantik ve şefkatli bir burçtur. Yengeç uyumluluğunun duygusal güven ve inanç ile çok ilgisi vardır. Yengeç burçlarının uyumlu olduğu burçlar; balık ve akreptir. Balık burcu: Bu iki burcun bir araya gelmesi, ruhların olumlu bir buluşmasıdır. Farklı kazanım ve yaşam tarzı hedeflerine rağmen bu iki burcun ortak duygusal derinliği onların çok tatmin edici bir ilişki kurmasını sağlayabilir. Akrep burcu: Ortaya çıkan ilişki iki duygusal olarak yoğun burcun enerjilerini bir araya getirir. İlişkilerinde tutkulu ve güçlü olmak için büyük bir potansiyele sahiptirler. İyi bir çekim!