Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

5 Mayıs 2019 Pazar Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

5 Mayıs 2019 Pazar burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 5 Mayıs 2019 Pazar Burçlar

Abone ol
Abone ol 04 Mayıs 2019 22:57

5 Mayıs 2019 Pazar günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 5 Mayıs 2019 Pazar Burç Yorumları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 5 Mayıs 2019 Pazar Günü Burç yorumlarında neler var 

5 Mayıs 2019 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün değerinizi anlayacaklar! Önerilerinizi eskisinden çok daha fazla dikkate alacaklar. Muhtemelen iş yeri çalışmalarını ve öne çıkan fikirleri onaylatmak için size danışacaklar. Faydalı yorumlarınız, gidişata yüksek ivme kazandırabilir. Ancak buna rağmen hak ettiğiniz yerde olmadığınızı düşünebilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramayın. Herkes hak ettiği değeri bir gün muhakkak alır, bunu unutmayın.

5 Mayıs 2019 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün zor bir gün olabilir! Hiçbir işiniz planladığınız gibi gitmeyebilir. İstifa bayraklarını çekmeyi bile düşünebilirsiniz. Kötü hislerin kollarına, kendinizi bırakmayın. Zihninizi pozitif olarak yönlendirmeye çalışın. Yanlış kararlar almak herkesin yaşayabileceği bir durumdur. Kendinizi kaybolmuş ve çaresiz hissederseniz, bugünün de önceki her gün gibi son bulacağını düşünün. Zamanla işler yoluna girecektir.

5 Mayıs 2019 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumları 

Önce planınızı yapın! Bugün koca bir liste yapılacak görevler, sizi bekliyor. Hiçbir gecikme yaşamadan ve engellere takılmadan görevlerinizi başarı ile tamamlamak istiyor iseniz önce planınızı sağlam yapın. Çalışmaları şekillendirmenin ilk kuralı budur. Amacınızı tam anlamıyla benimseyip, programınıza yapın ve sadık kalın. Emeklerinizin meyvelerini yerden çok mutlu ve memnun hissedeceksiniz.



5 Mayıs 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları 

Şans bugün tam yanınızda! Normalde çok şanslı biri olduğunuz söylenemez, ama bugün bambaşka bir gün olabilir. Kendiniz bile neler olacağına şaşırabilirsiniz. Arazi, ev veya inşaat ticaretlerinde inanılmaz kazançlar elde edebilirsiniz. Ofisteki patronlarınızdan ve meslektaşlarınızdan da tam destek alacaksınız. Bu işbirliği içinde herkesin hayret edeceği sonuçlara ulaşabilirsiniz. 



5 Mayıs 2019 Pazar Aslan Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bir değişiklik yapmak lazım! Bugün monotonluktan uzak, çok çılgınca bir şey yapmak istiyorsunuz. Bütün gün bunun üzerinde düşünebilirsiniz. Farklı heyecanlar tatma hissi sizi tüm gün canlı tutacaktır. Gezegenlerin sizin lehinize olduğunu bilin ve karşınıza çıkan ufak tefek sorunların bir çırpıda düzeleceğini düşünün. Bugün bir adım bile geri atmak yok, yeni heyecanlar sizi bekliyor olacaktır.



5 Mayıs 2019 Pazar Burcu Günlük Burç Yorumları 

Mali işler karışık! Bugün parasal konularda büyük engeller ile karşılaşabilirsiniz. Mantığınızın, kalbinizin önüne geçmesine izin vermenizi tavsiye ederiz. Yoksa bu zor zamanlarda çöküş yaşayabilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapın ve sebep-sonuç ilişkilerini göz önünde bulundurarak, bu zorlu etabı bitirin. Aynı zamanda gün boyunca aklınız dağınık olabilir, değerli kişisel eşyalarınıza olağanüstü özen gösterin.

5 Mayıs 2019 Pazar Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bugün, o gün! Hayallerinize ulaşmak için harika bir gün. Bugün kişiliğinizi geliştirmek ve yeteneklerinizi tüm dünyaya kanıtlamak için doğru zaman olabilir. Uzun zamandır geliştirdiğiniz proje, çok etki yaratabilir. İsminiz hızla, ağızdan ağıza duyulabilir. Siz bugünü olağanüstü hal ilan edin; hemen imajınızı yenileyin ve kendinizi baştan aşağı giydirin. Akşam basın açıklaması yapmak durumunda kalabilirsiniz.

5 Mayıs 2019 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumları 

Gözlerinizi dört açın! Bugün çok dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Sağınıza solunuza birer muhafız koysanız, ancak güvende hissedersiniz. Etrafınızdakilerin odak noktasında siz varsınız. Gözleriyle size zarar verebilirler. Hatta sözlü saldırıya bile uğrayabilirsiniz. Önceki deneyimlerinizden kendinizi nasıl korumanız gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz. 



5 Mayıs 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumları 

Bavulu hazırlayın! Bugün kendinizi bir etkinlik ya da açılış töreni için, spot ışıklarının altında bulabilirsiniz. Bu program oldukça uzak bir yerde gerçekleşebilir. Uzun mesafeli yollar için bavul hazırlamak bir sanattır. Bu yüzden şimdiden hazırlığa başlamanızı öneririz. Ne konuşacağınıza gelince, provasını önceden 3-5 kere yapmanız gerekiyor, kendinizi ancak rahatlatırsınız.

5 Mayıs 2019 Pazar Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumları 

Güven, başarının kapılarını açan en önemli anahtardır. Bugün kendinize ve ekibinize olan güveniniz, sizi amacınıza bir adım daha yaklaştıracaktır. Siz kaygısız bir insan değilsiniz. Başkalarına değer veriyorsunuz ve her kararı akıllıca veriyorsunuz. Tüm bu veriler toplandığında; güven + değer + akıl = başarı denklemine ulaşacaksınız. Bu sizin ilk başarınız olmayacaktır.

5 Mayıs 2019 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumları 

Parti zamanı! Bugün mutlaka eğlenecek bir şeyler bulacaksınız. Bir arkadaşınızın evlilik kararı olabilir, yeni bir araba satın alması olabilir… Ne olduğu fark etmez, bugün bir şeyi kutlama ihtimaliniz çok yüksek. Kafanız akşamki eğlencede olsa da günlük işler sizi bekliyor olacaktır. Eğer bir iş adamı ya da profesyonel bir çalışan iseniz, hedefinize bir adım daha yaklaşmak sizin için oldukça kolay olacaktır.

5 Mayıs 2019 Pazar Balık Burcu Günlük Burç Yorumları 



Kara bulutlar tepenizde! Tüm gün boyunca sürecek olan karışıklık ve belirsizlik canınızı sıkabilir. Üzerinizdeki kara bulutlar, sorunlar halinde üzerinize yağabilir. Çözüm bulmak için zorlu bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken, tartışmalardan uzak durarak çözüm üretmek olmalıdır. Buna da en rahat sakin kafayla ulaşılır. Zorluklar, sendelemenize sebep olsa da yere düşürmeyecektir. Güçlü kalmaya çalışın.





GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



29 Nisan – 5 Mayıs 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar