Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

20 Nisan 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları | Günlük Burç Yorumları - Astroloji

20 Nisan 2019 Cumartesi burç yorumları haberimizde. Burç yorumlarında sizleri neler beklediğini Trhaberler olarak sizler için hazırladık. Bugün aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? İşte 20 Nisan 2019 Cumartesi Burçlar

Abone ol
Abone ol 20 Nisan 2019 20:14

20 Nisan 2019 Cumartesi günü; Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Kova Burciçin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Tüm burçların yorumları sizler için derledik.  Siz de burcunuzla ilgili fikir almak isterseniz her gün burç yorumlarını Trhaberler Astroloji sayfasında bulabilirsiniz



İşte 20 Nisan 2019 Cumartesi Burç Yorunları



Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 20 Nisan 2019 Cumartesi Günü Burç yorumlarında neler var 

20 Nisan 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün tüm etkileyici yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz, sonunda tebrikler sizi bekliyor olacak. Çocuklarınız ile ilgili gurur verici durumlar yaşayabilirsiniz. Ancak ailenizdeki yaşlı fertleri ihmal etmemenizi tavsiye ederiz. Onların bu dönemde yardımınıza ihtiyaçları olabilir.

20 Nisan 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün kalbiniz, aklınızı yönetecek gibi görünüyor. Ruh halinizdeki hisler ve duygular tarafından yönlendirileceksiniz. Kararların çoğu, gerekçeniz ve deneyiminiz yerine duygularınıza dayanacaktır. Duygusallığınızın, profesyonel faaliyet alanına girmesine izin vermemenizi tavsiye ederiz. Hiçbir şekilde aceleci olmamalısınız. Mümkün olduğunca duygularınızın planlarınıza ve kararlarınıza müdahale etmesine izin vermeyin. 

20 Nisan 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorunları 

Eğer çocuğunuz varsa, bugün çok şımartabilirsiniz. Bununla birlikte, ilginiz beklediğiniz gibi “mutluluk” etkisi yaratmayabilir. Malum çocuklar, tahmin edilemez halleriyle meşhurdurlar. Sevdiklerinizi görkemli bir akşam yemeği ile şereflendirebilirsiniz. Sunumlarınız hem mideye hem göze hitap edecektir.



20 Nisan 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün, sevgilinizin ağzından çıkan her söz kulaklarınıza nota gibi gelecek. Aşk alanında herşey yolunda giderken akrabalarınız ile sorun yaşayabilirsiniz. Kısıtlamayı öğrenirseniz, sorunlarınızdan uzak durabilirsiniz. Ayrıca eleştiri ile başa çıkmanın en iyi yolu, onları yapıcı olarak kabul etmektir.



20 Nisan 2019 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün aileniz ve arkadaşlarınızla günü geçirecek ve kendinizi daha yakın hissedeceksiniz. Her zamanki gibi başkalarına yardım etmeye çalışacaksınız. Bugün kendi durumunuzu sağlama aldıktan sonra ihtiyacı olan birine rehberlik etmek isteyebilirsiniz. Size gelen yardım taleplerine uzattığınız her el, iyi dileklerini size sunan insanlar biriktiriyor.



20 Nisan 2019 Cumartesi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün karmaşık bir gün sizi bekliyor. Hem istenen hem istenmeyen şeyler yaşayabilirsiniz. Duygusal insanlar sizi biraz olgunlaşmamış olarak düşünecekler. Ancak, mizah anlayışınız her zamanki gibi güçlü olacak ve asla şaka yapmaktan mahrum kalmayacaksınız. Yeteneklerinizi doğru şekilde kanalize etmek için zihinsel olarak zenginleştirici faaliyetlerde bulunmanızı tavsiye ederiz.

20 Nisan 2019 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugün hareketli bir gün sizi bekliyor. İş yerinde, içinde zar zor durduğunuz resmi kıyafetinizin altında perişan olabilirsiniz. Aynı zamanda karşı cinsten birkaç arkadaşlık teklifi gerçekleşebilir. Şuan haliniz olmasa da sonra değerlendirmeye alabilirsiniz.

20 Nisan 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorunları 

Güvenli bir işe ve uyumlu bir ev ortamına rağmen, hala başka bir şeyler arıyorsunuz. Uzun vadeli sağlayamadığınız güvenlik, sizi rahatsız ediyor. Ancak endişeleriniz bir dereceye kadar çözülebilir, çünkü beklenmeyen maddi kazanımlar bugün yüzünüzü güldürebilir. 



20 Nisan 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorunları 

İşinizin yeni boyutlarla ölçeklendirilmesi muhtemeldir. Bu durum, güveninizi arttırmaya ve coşkuyla ilerlemenize yardımcı olacaktır. Ticari verim oranlarınıza göre en karlı zamanlarınız başlıyor. Daha çok para kazanmak size çok iyi gelecektir.

20 Nisan 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorunları 

Oğlak burcu 22 Aralık - 20 Ocak Çevrenizdeki insanları koşulsuz olarak seviyorsunuz ve bu tür duygular bu aralar her zamankinden daha baskın olacak. Bugün kendinizi sevdiklerinizle çevrelemek, onları mutlu etmek ve iyi vakit geçirmek isteyeceksiniz. Dürüstlüğünüz ve samimiyetiniz mevcut ilişkilerinize derinlik kazandıracaktır.

20 Nisan 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorunları 

Bugünü evde geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak sıkılacağınızı sanmayın. Kağıt oyunları oynamak, kitap okumak, etrafınızdaki doğal dünyayı izlemek ve kafa dinlemek gibi pek çok şey yapabilirsiniz. Günü rahat bir ruh hali içinde geçirecek ve hayata farklı bir bakış açısıyla bakacaksınız. Bu durum çok nadir yaşanan bir doğa olayıdır, keyfini çıkarın.

20 Nisan 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorunları



Hangi alanda olursanız olun, kendinizi yaşıtlarınızın çok ötesinde avantajlı bir noktada bulacaksınız. Elinizdeki görevi tamamlayabileceksiniz ve dahası gerekenden daha az çaba harcayacaksınız. Kibir şuanlık dünyanızda yok, bunu muhafaza etmeye çalışın. Akşam sevdiklerinizle romantik bir buluşma sağlayacak ve genel olarak enerjik bir gün geçireceksiniz.

 



GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN



15 Nisan  – 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji



Mart 2019 aylık burç yorumları için tıklayın



iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.




Yorumlar