Anasayfa /  Magazin

Bülent Ersoy vasiyeti ortaya çıktı! Hayranları inanamadı

70 yaşındaki usta sanatçı Bülent Ersoy'un ortaya çıkan ilginç vasiyeti sosyal medyayı salladı.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 08 Temmuz 2022 23:13

Son dönemlerin en çok konuşulan ismi haline gelen Bülent Ersoy'un 1.5 milyon TL değerinde asansörlü mezarlık yaptıracağına dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

Mezarlığa nasıl sığacağını dert edinen Ersoy, sosyal medyada yayınlanan bir videosunda "Ben buraya sığmam" ifadelerini kullanmış ve daha sonra kendisine büyük bir mezarlık yaptırma kararına varmıştı. İ çişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan mezar yeri konusunda yardım istediğini söyleyen Ersoy, "Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan istirham ettim. Evet mezar yerim belli" diye konuşmuştu.

Ersoy'un menajeri Fevzi Siverek "Bülent Hanım’a Zincirlikuyu’dan bir mezar yeri ayarlamışım. Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım’ın mezarını asansörlü yapacağız. " demişti. Siverek "Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez." ifadelerini kullanmıştı.

Siverek "Bülent Ersoy'u gömmek istemem tabi benim 27 senelik hem dostum hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 kişilik mezar yeri hazır." demişti. Mezarın maliyeti hakkında da konuşan Siverek, “Bir bütçe ayırdık evet. Benim bu söylediğim mezarın bitmesi, sistemi vs. yaklaşık 1,5 milyon TL tutar” demişti. 

Ersoy'a yapılan mezarın 10 metre derinlikte olacağı öğrenilmişti. 

Mezar yeri ve mezar boyutu konusuyla gündeme gelen Ersoy, aslında yıllar önce mezarı başında yapılması gerekenleri de planladığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının 2011 yılında verdiği vasiyetine göre ilk dinlediğinde gözünden yaş geldiğini belirttiği şarkı mezarında okunacak.

Ersoy'un mezarında okunacak olan 'Aşktan Sabıkalı' şarkısını kimin söyleyeceği de belli oldu. 

 

 

Etiketler Bülent Ersoy
Yorumlar