Anasayfa /  Foto Galeri

Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'den şok karar! Önce korunma talebi, sonrada boşanma

Yayınladığı döneme damga vuran 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla tanışıp evlenen Bülent Emrah Parlak ile eşi Burcu Gönder yollarını ayırmaya karar verdi. Beş yıl önce evlenen çiftten Burcu Gönder, eşinin agresif tutumu ve öfke problemi nedeniyle boşanma davası açmaktan endişe ettiği öne sürerek mahkemeden tedbir talep etti. Gönder, ardından eşiyle anlaşmalı boşanma konusunda anlaştıklarını belirterek mahkemeden tedbir kararının kaldırılması için yeniden mahkemeye başvurdu

Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'den şok karar! Önce korunma talebi, sonrada boşanma - Sayfa 1

Oyuncu Bülent Emrah Parlak ile meslektaşı Burcu Gönder, 2015’te evlendi. 2016’da bir kız çocukları dünyaya geldi.

Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'den şok karar! Önce korunma talebi, sonrada boşanma - Sayfa 2

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” programıyla üne kavuşan Bülent Emrah Parlak’ın beş yıl önce evlendiği, Burcu Gönder eşinin agresif tutumu ve öfke problemi nedeniyle boşanma davası açmaktan endişe ettiğini öne sürerek mahkemeden tedbir talep etti. Gönder, daha sonra eşiyle anlaşmalı boşanma konusunda sulh olduklarını belirterek tedbir kararının kaldırılması için yeniden mahkemeye başvurdu. Gönder'in tedbir talep ettiği dilekçesindeki ifadeler dikkati çekti.

Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'den şok karar! Önce korunma talebi, sonrada boşanma - Sayfa 3

Parlak’ın maddi durumunun Türkiye koşullarının üzerinde olmasına rağmen eşine ekonomik baskı uyguladığının anlatıldığı dilekçede şu ifadeler kullanıldı:

Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder'den şok karar! Önce korunma talebi, sonrada boşanma - Sayfa 4

"Parlak, Gönder'in tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi aldı"
“Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder’in tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi almıştır. Öfke problemi olan Parlak’ın bu durumu çevresi tarafından da bilinmektedir. Bu nedenle Gönder eşine boşanma davası açmayı istemekte, ancak bu süreçte zarar göreceğinden endişe etmektedir.