Anasayfa /  Foto Galeri

Bugün hava nasıl olacak? O illerde sağanak yağış var! 12 Mayıs hava durumu

Meteoroloji 12 Mayıs 2022 Perşembe hava durumu raporunu yayımladı. Yurt genelinde soğuk havaların ardından sıcaklıklar kendisini gösterirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak uyarısında bulundu. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte, MGM 12 Mayıs İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava durumu tahminleri.

Bugün hava nasıl olacak? O illerde sağanak yağış var! 12 Mayıs hava durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Malatya dışında Doğu Anadolu bölge geneli, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Mersin'in kuzeyi, Kayseri, Nevşehir ve Niğde çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye'nin kuzey ve batısı ile Kahramanmaraş'ın batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak? O illerde sağanak yağış var! 12 Mayıs hava durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bugün hava nasıl olacak? O illerde sağanak yağış var! 12 Mayıs hava durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile öğle saatlerinden sonra Akdeniz Bölgesinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.