Anasayfa /  Foto Galeri

Bugün hava nasıl olacak? Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 13 Aralık verilerine göre Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Mersin, Eskişehir, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak çevreleri ve Ankara’nın batı kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı ve Orta Akdeniz kıyılarında ise yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte 13 Aralık 2021 il il hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: İç Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Bugün hava nasıl olacak? Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 3

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, Güneydoğu Anadolu'da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Akdeniz’in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak? Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı - Sayfa 4

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların bu sabah saatlerinde Kocaeli ve Bursa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.