Anasayfa /  Foto Galeri

Bugün hava nasıl olacak? 31 Aralık Meteoroloji'den bu illere kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son dakika uyarısında 3 bölgede kuvvetli sağanak görüleceği belirtildi. Yağışlar Marmara, Akdeniz ve Karadeniz'de etkili olurken yayımlanan yeni raporda Antalya için yeniden 'kırmızı kodlu' uyarı verildi. İşte 31 Aralık Cuma güncel hava durumu raporu...

Bugün hava nasıl olacak? 31 Aralık Meteoroloji'den bu illere kuvvetli sağanak uyarısı - Sayfa 1

Meteoroloji tarafından 31 Aralık güncel hava durumu raporu yayımlandı. Bugün Marmara, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerimizde sağanak bekleniyor. Şiddetli yağış ve fırtınanın etkili olduğu Antalya'ya için yeniden kırmızı kodlu uyarı geldi. Burdur için ise sarı kodlu uyarı yayımlandı. İşte detaylar...

Bugün hava nasıl olacak? 31 Aralık Meteoroloji'den bu illere kuvvetli sağanak uyarısı - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Karadeniz kıyıları, Tokat çevreleri ile Çanakkale'nin kuzey kesimleri, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri, İstanbul, Sakarya, Kocaeli'nin kuzey ilçelerinin yağmurlu geçeceği, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bugün hava nasıl olacak? 31 Aralık Meteoroloji'den bu illere kuvvetli sağanak uyarısı - Sayfa 3

ANTALYA'DA KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; bu sabah saatlerinde Antalya merkez ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Bugün hava nasıl olacak? 31 Aralık Meteoroloji'den bu illere kuvvetli sağanak uyarısı - Sayfa 4

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİNDE

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzeybatı kesimlerde mevsim normallerinin biraz üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.