Anasayfa /  Ekonomi

Bugün gram altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları 20 Eylül 2018

Son dakika altın fiyatları haberi... Altın fiyatları ile ilgili vatandaşlar tarafından yapılan geniş çaplı araştırmalar sürüyor. trhaberler.com ekibi olarak yine günün en doğru ve güncel altın fiyatları bilgilerini sizler için hazırladık. Peki Altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? tüm bu soruların yanıtları burada! İşte güncel Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını güncel fiyatları...

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2018 08:55

Son dakika altın fiyatları haberi... Altın fiyatları ile ilgili vatandaşlar tarafından yapılan geniş çaplı araştırmalar sürüyor. trhaberler.com ekibi olarak yine günün en doğru ve güncel altın fiyatları bilgilerini sizler için hazırladık. Peki Altın fiyatları güne nasıl başladı? Altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? tüm bu soruların yanıtları burada! İşte güncel Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve Cumhuriyet altını güncel fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Gram altın, çeyrek altının ardından ülkemizde en çok tercih edilen altın olmakla birlikte diğer altın fiyatlarına göre daha ucuz olması vatandaşlar tarafından rağbet görmesine neden oluyor. Gram altın ile ilgili vatandaşların araştırmaları sürerken, gram altın ne kadar? sorusunun yanıtını ise sizler için hazırladık. Gram altın bu sabah saatlerinde 242,61 liradan alınırken, 242,63 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın ülkemizde en çok tercih edilen altın türü olma konusunda birinci sıradaki yerini hala koruyor. Özellikle son zamanlarda artan altın fiyatları ile birlikte popülerliğini bir nebze de olsa gram altına kaptırsa da ülkemizde tüm altınlar arasında, en çok benimsenmiş olanı çeyrek altındır. Peki Çeyrek Altın bugüne nasıl başladı? Çeyrek altın bu sabah saatlerinde 386,52 liradan alınırken, 395,82 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altının fiyatları konusunda araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Yarım altın düğünlerde evlenen çiftler için çok rağbet görmese de evlenen çiftlerin yakınları tarafından tercih ediliyor. Ayrıca yatırım amacıyla da kullanılan yarım altın bugüne nasıl başladı? Yarım altın ne kadar? sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yarım altın,770,6300 liradan alınırken, 791,6400 liradan satılıyor.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın daha çok düğünlerde aile yakınları tarafından takılan ayrıca yatırım amaçlı kullanılan altın türüdür. Tam altın konusunda araştırmalar hız kesmeden devam ederken biz de sizler için en güncel fiyatı hazırladık. Tam altın bu sabah, 1.051,77 TL'den alınırken 1.077,95 TL'den satılmakta.




Yorumlar