Anasayfa /  Foto Galeri

Bu kehanet de tuttu... Simpsonlar yine bildi! Koronavirüs aşısına Simpsons damgası

ABD televizyonlarında ilk bölümü 17 Aralık 1989'da yayınlanan The Simpsons, bir kez daha bildi. Super Bowl'un galibinden Trump'ın başkanlığından onlarca yıl önce bahsetmeye kadar, birçok kehaneti ile dikkat çeken animasyon dizisinin 3 Aralık 200'de yayınlanan bölümünde koronavirüs aşısıyla ilgili tahmini de yine hayrete düşürdü.

Bu kehanet de tuttu... Simpsonlar yine bildi! Koronavirüs aşısına Simpsons damgası - Sayfa 1

Dünyaca ünlü kült çizgi dizi Simpsons, tutan tahmin ve öngörüleriyle dünyayı sarsmaya devam ediyor. Efsane çizgi dizi Simpsons'ın hayranları, ikonik çizgi dizinin yeni bir öngörüsünü fark edince sosyal medya çalkalandı.

Bu kehanet de tuttu... Simpsonlar yine bildi! Koronavirüs aşısına Simpsons damgası - Sayfa 2

1989'dan beri yayında olan ve 2007 yılında da sinema filmi olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Simpsons, gezegeni kasıp kavuran koronavirüs salgını da dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yaptı.

Bu kehanet de tuttu... Simpsonlar yine bildi! Koronavirüs aşısına Simpsons damgası - Sayfa 3

Küresel olayları onlar yıl öngörebilmesiyle dünyayı hayrete düşüren Simpsonlar dizisi, yine şaşırtıcı bir kehanetiyle gündem yarattı. Bir sosyal medya kullanıcısı, dizinin 12. sezonun "The Computer Wore Menace Shoes" adlı bölümünde yer alan sahneyi fark etti.

Bu kehanet de tuttu... Simpsonlar yine bildi! Koronavirüs aşısına Simpsons damgası - Sayfa 4

Bu sahne, Rusya'daki bir aşı merkezinin insanları koronavirüs aşısı yaptırmak için ücretsiz dondurmayla teşvikte bulunduğu planın yakın zamanda yayımlanan haberini öngörmüş gibi.