Anasayfa /  Foto Galeri

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve sel uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Sinop dışında Batı Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Çorum, Amasya, Tokat ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve sel uyarısı! - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Sinop dışında Batı Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Çorum, Amasya, Tokat ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ve gece saatlerinde Isparta, Burdur'un kuzeydoğusu, Afyonkarahisar'ın güney ve doğusu, Konya'nın kuzey ve batısı, Niğde'nin doğusu ve Kayseri'nin güneyinde, yarın (Salı) Ankara, Eskişehir, Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri, Konya'nın kuzeyi ve Doğu Anadolu'nun güneyi ile Adana'nın kuzeyi, Toroslar mevkii, Kahramanmaraş'ın kuzey ve batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında bu gece saatlerinde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve sel uyarısı! - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI:

 İç ve kuzeybatı kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: 

Genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, bu akşam saatlerinde Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Yağışların; bu akşam ve gece saatlerinde Isparta, Burdur'un kuzeydoğusu, Afyonkarahisar'ın güney ve doğusu, Konya'nın kuzey ve batısı, Niğde'nin doğusu ve Kayseri'nin güneyinde, yarın (Salı) Ankara, Eskişehir, Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kayseri ve Doğu Anadolu'nun güneyi ile Adana'nın kuzeyi, Toroslar mevkii, Kahramanmaraş'ın kuzey ve batısında yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım düşmesi, trafikte aksamalar, yağış anında hamleli ani kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve sel uyarısı! - Sayfa 3

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, güneyi ile bu gece saatlerinden itibaren bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 11°C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren yerel sağanak yağışlı

İSTANBUL 11°C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren yerel sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 11°C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren yerel sağanak yağışlı

KOCAELİ 11°C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren yerel sağanak yağışlı

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve sel uyarısı! - Sayfa 4

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinden sonra Afyonkarahisar'ın güney ve doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR 11°C, 19°C
Parçalı çok bulutlu ve yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinden sonra güney ve doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DENİZLİ 12°C, 22°C
Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR 15°C, 22°C
Parçalı çok bulutlu ve yerel sağanak yağışlı

MANİSA 14°C, 22°C
Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı