Anasayfa /  Foto Galeri

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 7 Şubat Meteoroloji'den kar ve yağmur uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 7 Şubat tarihli hava durumu tahminleri açıklandı. Yurt genelinde yağışlı hava bekleniyor. Meteoroloji özellikle 3 ilimizi uyardı. İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji kar yağışı duyurusu yaptı ve çığ tehlikesine karşı uyardı. Peki, hava durumu nasıl olacak? İşte il il 7 Şubat hava durumu tahminleri.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 7 Şubat Meteoroloji'den kar ve yağmur uyarısı - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayınadı. Buna göre; Türkiye'nin genelinde yağışların etkili olacağı ifade edilirken, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgeleri için çığ uyarısında bulunuldu. Özellikle 3 ilimizde bulunan vatandaşların dikkatli olması gerektiği ifade edildi. İşte hava durumu haberinin detayları...

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 7 Şubat Meteoroloji'den kar ve yağmur uyarısı - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ve Kastamonu kıyıları ile Bartın ve Sinop çevrelerinin yağmurlu, Kastamonu, Artvin ve Ardahan çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 7 Şubat Meteoroloji'den kar ve yağmur uyarısı - Sayfa 3

5 GÜNLÜK RAPOR

5 günlük hava tahmini raporlarına göre ise çarşamba günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterecek. Ülkenin batı kesimlerinde ise pazartesi günü parçalı bulutlu bir hava olacak. Salı günü ise bulutlar yerini yağışlara bırakacak.

Bu illerde yaşayanlar dikkat! 7 Şubat Meteoroloji'den kar ve yağmur uyarısı - Sayfa 4

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.