Anasayfa /  Foto Galeri

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 5 Nisan Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Kung Fu Panda 4, Hep Yek: Aşiret, Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire), Ekip: Siberay - Güneş Fırtınası, İki Gözüm Ahmet – Sürgün, Küffar, Mucize Aynalar ve Maymun Adam (Monkey Man) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 1

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! 5 Nisan Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Bilim kurgudan korkuya, dramdan komediye ve animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Kung Fu Panda 4, Hep Yek: Aşiret, Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire), Ekip: Siberay - Güneş Fırtınası, İki Gözüm Ahmet – Sürgün, Küffar, Mucize Aynalar ve Maymun Adam (Monkey Man) filmlerinin içerisinde bulunduğu 5 Nisan Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
5 Nisan Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 2

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Kung Fu Panda 4, Kung fu sevgisi sadece doyumsuz iştahıyla eşleşen ünlü panda Po'nun Çin'deki maceralarını konu ediniyor. Ölüme meyden okuyan maceraların ardından Ejderha Savaşçısı Po, artık dinlenmesi için Huzur Vadisi'nin Ruhani Lideri olarak görevlendirilir. Ancak bu yeni görev türlü sorunları da beraberinde getirir. Yeni ortağı ile birlikte Huzur Vadisi'ni Bukalemun'un pençelerinden korumaya çalışan Po, bu süreçte kahramanların en beklenmedik yerlerde ve şekillerde bulunabileceğini keşfeder.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 3

Yönetmenliğini ve senaristliğini Bilal Kalyoncu’nun üstlendiği Hep Yek: Aşiret, mafyanın kızını bir aşiretin elinden kurtarmaya çalışan Gürkan ve Altan'ın başlarına gelenleri konu ediniyor. Altan ve Gürkan, Yasemin’in düğünden kaçmasına neden olur. Bu durum üzerine ikili, İç Anadolu’nun en tehlikeli mafyasının kızı olan Yasemin’i, Hakkari’deki aşiretin elinden geri almak için zorlu bir maceraya girişir. Bu süreçte Ejder ve Engizisiyon Cemal’in ölüm tehditleri ile boğuan Altan ve Gürkan, Yasemin’i geri almaya çalışırken bir bir çuval inciri berbat ederek kendilerini türlü saçmalıkların içerisinde bulurlar.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 4

Haftanın bilim kurgu filmlerinden Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire), hem kendilerinin hem de insanlığın varlığını tehdit eden devasa bir tehlikeye karşı güçlerini birleştirip birlikte savaşmak zorunda kalan Kong ve Godzilla’nın hikayesini konu ediniyor. Kudretli Kong ve korkunç Godzilla bilinmeyen bir tehlike ile karşı karşıyadır. Dünyada gizlenmiş, hem kendi türlerinin hem de insanlığın varlığını tehdit eden ölümcül bir tehlikeye karşı güçlerini birleştiren Kong ve Godzilla, kendilerini zorlu bir savaşın içerisinde bulur