Anasayfa /  Foto Galeri

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 24 Mayıs Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Furiosa: Bir Mad Max Destanı (Furiosa: A Mad Max Saga), Süper Kahramanlar: Taşların Peşinde (Happy Heroes 3), Gizlenen, Şeytan Tohumları (Amelia's Children), Keçigiller (The Gools), Yapay Sevgilim (Robots), Karganın Uykusu, Biaz: Kara İyenin Laneti ve Ammon filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu - Sayfa 1

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden korkuya, bilim kurgudan animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak Furiosa: Bir Mad Max Destanı (Furiosa: A Mad Max Saga), Süper Kahramanlar: Taşların Peşinde (Happy Heroes 3), Gizlenen, Şeytan Tohumları (Amelia's Children),  Keçigiller (The Gools), Yapay Sevgilim (Robots), Karganın Uykusu, Biaz: Kara İyenin Laneti ve Ammon filmlerinin iç erisinde bulunduğu 24 Mayıs Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
24 Mayıs Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu - Sayfa 2

Haftanın billim kurgu filmi Furiosa: Bir Mad Max Destanı (Furiosa: A Mad Max Saga), Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Tom Burke’li usta oyuncu kadrosuyla vizyona giriyor. Film, yaşadıklarından sonra güçlü bir savaşçıya dönüşen Furiosa’nın hikayesini konu ediniyor. Dünya çökerken Nice Annelerin Yeşil Diyarı'ndan kaçırılan genç Furiosa, Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer. Çorak Topraklar’da ilerleyen Furiosa, bu sırada  Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye rastlar. İki diktatör egemenlik için savaşırken, Furiosa hem eve dönmenin yolunu bulmak için gereken araçları bir araya getirmek hem de karşılaştığı birçok sınavdan sağ çıkmak için zorlu bir mücadeleye girişir. 

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu - Sayfa 3

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Süper Kahramanlar: Taşların Peşinde (Happy Heroes 3), canavarların galaksiye saldırması üzerine güçlerini birleştiren Süper Kahramanlar’ın hikayesini konu ediniyor. Süper Kahramanlar, uzak bir galakside yaşamaktadır. Enerji Taşı’nı korumak için savaşan kahramanlar, bu sırada güçlerini kaybeder. Canavarların Planet Xing’e saldırması üzerine Süper Kahramanlar, güçsüz olsalar da birlikte çalışarak canavarları alt etmeyi başarır ve barış galaksiye geri döner.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu - Sayfa 4

Haftanın korku filmlerinden Gizlenen, yaşadığı sorunlardan uzaklaşmak için gittiği şehir dışındaki evde kendisini beklenmedik olayların içerisinde bulan bir kadının hikayesini konu ediyor. Demet, eşinden boşanma aşamasında olan bir kadındır. Zor günler geçiren Demet'in hayatı, yazdığı son kitabının yayından kaldırılmasıyla alt üst olur. Yaşadığı zor günlerin üstesinden gelmeye çalışan Demet, psikoloğunun da tavsiyesi üzerine bir süre şehirden uzakta bir yerde yaşamaya karar verir. Kendisine sessiz, sakin bir yer bulan Demet'in bilmediği şey burada da yalnız olmadığıdır.