Anasayfa /  Foto Galeri

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! 24 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları!

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 24 Kasım Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Napolyon (Napoleon), Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence (Masha and the Bear: Twice the Fun), Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, Zina ve Kızıl Gökyüzü (Afire) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu! 24 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları! - Sayfa 1

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan drama, animasyondan korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak Napolyon (Napoleon), Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence (Masha and the Bear: Twice the Fun), Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, Zina ve Kızıl Gökyüzü (Afire) filmlerinin vizyona girdiği 24 Kasım Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 

24 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu! 24 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları! - Sayfa 2

Ridley Scott yönetmenliğinde vizyona giren Napolyon (Napoleon), Fransız İhtilâli sonrası çalkantılı günler yaşayan Fransa'da imparatorluğa kadar yükselen Napolyon’un hayat hikayesini odağına alıyor. Ridley Scott ile Joaquin Phoenix'i yeniden bir araya getiren film, Napolyon’un zekasına, komutanlık ettiği savaşlara odaklanırken aynı zamanda Joséphine de Beauharnais ile olan ilişkisine de değiniyor. 

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu! 24 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları! - Sayfa 3

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence (Masha and the Bear: Twice the Fun),  Maşa ile Koca Ayı'nın bir düğünden yılbaşı tatiline uzanan maceralarını konu ediniyor. Uzun yıllardan sonra evinden ilk kez ayrılan ve hedefine ulaşmak için kendisini şehrin sosyal yaşamının merkezine atan Koca Ayı, bir düğün fotoğrafçısı olur ve Maşa da onun asistanlık eder. Maceralarla dolu bu iş hayatı, yeni yıla sayılı günler kala gelen Oniki Ay adlı doğanın büyülü koruyucularıyla karmaşık bir hal alır.  

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu! 24 Kasım Cuma günü vizyonunun öne çıkanları! - Sayfa 4

Haftanın dram ve biyografi türündeki filmlerinden Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, öğretmenlik yaptığı Batman'da terör örgütü tarafından şehit düşen öğretmen Aybüke'nin hikâyesini konu ediniyor. Batman’ın Kozluk ilçesinde görev yapan müzik öğretmeni Aybüke öğretmenin hikayesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde vizyona girecek.