Anasayfa /  Foto Galeri

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Paribu Cineverse, sinemaseverleri 22 Mart Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Cesur Balina Katak (Katak: The Brave Beluga), Demir Pençe (The Iron Claw), Hüddam 4: Ahmer, Queen Mary'nin Laneti (Haunting of the Queen Mary), Ölümcül Sır (The Bricklayer), Eflatun, Sevmek Yüzünden, Sırrını Biliyorum, BTOB TIME: Be Together the Movie, Evie, Köylüler (The Peasants), Öldüm Bittim ve İki Yüzlü filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 1

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Belgeselden korkuya, dramdan gerilime ve animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Cesur Balina Katak (Katak: The Brave Beluga), Demir Pençe (The Iron Claw), Hüddam 4: Ahmer, Queen Mary'nin Laneti (Haunting of the Queen Mary), Ölümcül Sır (The Bricklayer), Eflatun, Sevmek Yüzünden, Sırrını Biliyorum, BTOB TIME: Be Together the Movie, Evie, Köylüler (The Peasants), Öldüm Bittim ve İki Yüzlü filmlerinin içerisinde bulunduğu 22 Mart Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
22 Mart Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 2

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Cesur Balina Katak (Katak: The Brave Beluga), büyük olduğunu kanıtlamak ve çok sevdiği büyükannesinin son dileğini yerine getirmek için tehlikeli bir yolculuğa çıkan küçük bir balinanın hikayesini konu ediniyor. Kanada'daki St. Lawrence Nehri'nin sularında huzur içinde yaşayan genç bir balina olan Katak, hala gri olduğu için arkadaşlarının zorbalığına uğrar. Katak, büyüdüğünü kanıtlamak ve çok sevdiği büyükannesinin son dileğini yerine getirmek için Büyük Kuzey'e tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Yol boyunca ölümcül canavarlarla karşılaşan ve beklenmedik arkadaşlar edinen Katak, bu süreçte cesur olmak için büyük olmaya gerek olmadığını öğrenir.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 3

Senaristliğini ve yönetmenliğini Sean Durkin’in üstlendiği Demir Pençe (The Iron Claw), Demir Pençe, 1980'lerin başında profesyonel güreşin yoğun rekabet dünyasında tarih yazan Von Erich kardeşlerin hikayesini konu ediniyor. Başarılı bir güreşçi olan Fritz Von Erich, oğullarının da kendisi gibi başarılı olmaları için despot bir biçimde, zalimce yöntemler uygular. Kardeşler, koçları olan babalarının gölgesinde sporda zirveye tırmanırlarken, tüm aile çalkantılı olaylara ve güçlüklere göğüs germek zorunda kalır.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 4

Haftanın korku filmlerinden Hüddam 4: Ahmer, çocuk sahibi olmak isteyen bir çiftin hayatına odaklanıyor. Uzun süredir çocuk sahibi olmak isteyen bir Erdem ile Gonca, çocuk sahibi olmak için her yolu deneseler de bir türlü sonuç alamazlar. Bu durum üzerine çift, son çare olarak bir hocaya gitmeye karar verir. Cafer adında bir hocadan yardım alan çift, hayallerine kavuşacakları günü beklemeye başlarlar. Onlar ne kadar bebeklerine kavuşmak isteseler de bu çocuğun doğmaması Erdem ve Gonca için daha hayırlı olacaktır.