Anasayfa /  Foto Galeri

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 2 Şubat Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Efsane, Sadık Ahmet, Aşk Mevsimi, Argylle: Gizli Casus, Öğretmenler Odası (The Teachers' Lounge), Hannas 2 ve Bars filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 1

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden biyografiye, aksiyondan drama ve gerilime önemli yapımların vizyonda olacağı, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak Efsane, Sadık Ahmet, Aşk Mevsimi, Argylle: Gizli Casus, Öğretmenler Odası (The Teachers' Lounge), Hannas 2 ve Bars filmlerinin içerisinde bulunduğu 2 Şubat Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 
2 Şubat Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 2

Selçuk Aydemir yönetmenliğinde vizyona girecek haftanın komedi filmlerinden Efsane, izleyicileri başrollerini Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt ve Cemile Canyurt’un paylaştığı bir kahkaha tufanına davet ediyor. Sadık, Çorum’da ailesiyle birlikte binlerce yıllık aile geleneğini sürdürerek yoğurtçuluk yapar. Yoğurtları yapan ve yoğurtların sırrını tek bilen kişi olan ailenin büyüğü dede, bir yaz günü kar yağmasıyla bu sırrı aileye açıklamak zorundadır. Birbirine küs olan İkiz kardeşler Sadık ve Özgür, dedelerinden el alıp yoğurdun sırrını öğrenebilmek için amansız bir mücadeleye girişir.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 3

Senaristliğini Mert Dikmen’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Yonat’ın yaptığı Sadık Ahmet, Batı Trakya Türklerinin hak ve özgürlük mücadelesinin lideri olan Doktor Sadık Ahmet'in hayat hikayesini konu ediniyor. 1947 yılında Gümülcine’de doğan Sadık Ahmet, tıp eğitimini tamamlayarak doktor olur. Yunanistan’da yaşayan Batı Trakya Türklerinin birçok hakkının devlet tarafından hiçe sayılması üzerine Dr. Sadık Ahmet, siyasi bir mücadeleye girişir.

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 4

Yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in oturduğu Aşk Mevsimi, gençlik yıllarındaki tutkulu aşkların zaman geçtikçe nasıl şekillendiğini gözler önüne seriyor. Şirin ve Ali Yaman’ın hikayesi onlar henüz çok gençken Bozcaada’da başlar. Ancak geçen yılların ardından ilişkileri içinden çıkılmaz bir hal alır. Farklı zamanlarda aşk mevsimine kapılan Şirin ve Ali’nin hisleri bir türlü aynı anda gerçekleşmez.