Anasayfa /  Foto Galeri

Bu Burçta Olanlar Pasaklılıkta Sınır Tanımıyor! İşte Temizliği Hiç Sevmeyen O Burçlar

Hepimiz düzenli insanlar olduğumuzu söylemek istesek de durumun her zaman böyle olmadığını biliyoruz. Bazı insanlar her şeyin tozunu almadan rahat edemezken bazıları da bulaşıkları uzun süre lavaboda bekletmeyi umursamazlar. Ama bazıları var ki onlar için temizlik imkansız denecek kadar uzak. Bazı burcun insanları ruh hallerinden dolayı temizlikten uzaklar. İşte dünyanın en pasaklı burçları...

Bu Burçta Olanlar Pasaklılıkta Sınır Tanımıyor! İşte Temizliği Hiç Sevmeyen O Burçlar - Sayfa 1

'Aslan yattığı yerden belli olur!' işte temizliğe vurgu yapan yine en ideal atasözlerimizden biri. Ama bırakın yattığı yeri yüzünü bile yıkamaya mecali olmayan öyle burçlarımız var ki. Düşman başına! Şimdi size dünyanın en pasaklı burçlarını açıklıyoruz. Bu burçların pasaklılıklarını okuyunca kendinizi altın gibi hissedeceksiniz.

Bu Burçta Olanlar Pasaklılıkta Sınır Tanımıyor! İşte Temizliği Hiç Sevmeyen O Burçlar - Sayfa 2

İşte dünyanın en pasaklı burçları...

Bu Burçta Olanlar Pasaklılıkta Sınır Tanımıyor! İşte Temizliği Hiç Sevmeyen O Burçlar - Sayfa 3

KOVA (20 OCAK-18 ŞUBAT)
PASAKLIKLARINI BİLİMSEL BİLE ANLATABİLİRLER

Neresinden tutsak elimizde kalan Kova burcu, çok güzel yemek yapmasına rağmen sadece yapım aşamasına odaklanan burçlarımızdan. Yani o yemek nasıl yapılıyor? Mutfak ne halde? gibi konularla pek ilgilenen burçlarımızdan değil. Her istediğini elde edecek güce sahip burçlar arasında olsada pasaklılık konusunda liderliği kimseye vereceğe benzemiyor. 

Bu Burçta Olanlar Pasaklılıkta Sınır Tanımıyor! İşte Temizliği Hiç Sevmeyen O Burçlar - Sayfa 4

 Son kullanma tarifi geçmiş peynir bile dolabındadır, bundan eminiz. Atmaz, satmaz temizlemez. Güçlü iletişim özelliklerinde dolayı ise pasaklılığı bile size bilimsel olarak anlatacak zeki burçlarımızdan biri. Aşırı sosyal olan Kovalar, gezmelerine ayıracakları vaktin 1 saatini hijyene ayırsalar dünyanın en pürü pak burçlarından olur. Kovasında su taşımak yerine bolca virüs taşımaktadırlar. Erkekleri özellikle evlilik konusunda en uzak durabileceğiniz kişiler arasında. O pasaklıkları arasında kızları tavlamaları da yine bilimsel teorilerine dayanabiliyor diyebiliriz. Yani 1 yıl önce kaybettiği sevgilisi bile dağınık evinden çıkabilir. Aşkım aslında bu virüs öldürmüyor, süründürüyor!