Anasayfa /  Foto Galeri

Bu burçlarla evlenirken bir daha düşünün! İşte o burçlar ve nedeni...

Uzun süreli birliktelik ve evlilik için eşinizle burç uyumunuza baktınız mı? Evlenmeden önce burçlarınızı kontrol etmekte fayda var. Partneriniz eğer bu burçlardan biriyse evliliği bir kez daha düşünmeniz faydalı olur...

Bu burçlarla evlenirken bir daha düşünün! İşte o burçlar ve nedeni... - Sayfa 1

Evlilik sürecine girmeden önce astrolojiden yardım alabilirsiniz. Astroloji size kiminle evlenmeniz gerektiğiniz söyleyemez ama uzun süreli bir birliktelik için uygun karaktere sahip olmayan burçları söyleyebilir. İşte evlendikten sonra değişme olasılığı yüksek burçların listesi...

Bu burçlarla evlenirken bir daha düşünün! İşte o burçlar ve nedeni... - Sayfa 2

İKİZLER BURCU (21 MAYIS-21 HAZİRAN)

İkizler burcu tek bir insana bağlı kalma konusunda pek başarılı olmayabilir. Flört döneminde eğlenceli vakit geçirebileceğiniz İkizler nikah masasına oturduktan sonra bambaşka bir insana dönüşebilir. Aklı sürekli başka insanlarda olabilir. Bu durum ise bir süre sonra evliliğinize zarar verebilir.

Bu burçlarla evlenirken bir daha düşünün! İşte o burçlar ve nedeni... - Sayfa 3

AKREP BURCU (24 EKİM-22 KASIM)

 Akrep burcu sinirlendiğinde onunla başa çıkmak zor olabilir. Öfkelendiğinde kırar, döker ve hatta siniri geçse bile kinci tavrıyla nedeniyle o olayı unutmaz. Ertesi günü tekrar hatırlar ve aynı şiddetle öfkesini kusar. Sizi en çok, aldatılmak, kandırılmak, fikirlerinize karşı gelinmesi ve kuşku öfkelendirir.

Bu burçlarla evlenirken bir daha düşünün! İşte o burçlar ve nedeni... - Sayfa 4

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Balık burcu biriyle muhteşem bir aşk yaşayabilirsiniz ancak evlendikten sonra sizi değiştirmeye çalışabilir. Duygusallığına ve alınganlığına katlanabilmek çok zor olabilir. Balık burcunun her şeye sürekli alınması iletişim kurmanızı zorlaştırabilir.