Anasayfa /  Foto Galeri

Bu burçların libidosu durmuyor! İşte cinselliğe en düşkün burçlar...

Astroloji alanı burçlar vasıtasıyla İnsanların kişilik özellikleriyle ilgili önemli ipuçları verir. Bu nedenle ilişkilerde oldukça önemli olabiliyor. Bazı burçlar çabuk sinirlenen, bazıları ise sürekli sakin durma özellikleri ile bilinir. Peki cinselliğe en yatkın burç hangisi hiç merak ettiniz mi? İşte o 4 burç...

Bu burçların libidosu durmuyor! İşte cinselliğe en düşkün burçlar... - Sayfa 1

1- Akrep burcu

Hassas ve sadık olmasıyla tanınan Akrep burçları, sevdiği zaman tam sevenlerden. Sadakat mevzusunda en güvenilir burç olan Akrep, aşkın her halini yaşamak ister.

Yatakta son derece tutkulu ve yeni şeyler denemeye açıktırlar. Cinsellikte problem olması ise Akrepleri depresyona sokabilir.

Bu burçların libidosu durmuyor! İşte cinselliğe en düşkün burçlar... - Sayfa 2

2- Aslan Burcu

Aslan burcu egoist kişiliğiyle bilinir. Cinsellikte de çeşitlilik ve fantezilerden hoşlanır. İlişkilerde çoğunlukla baskın olmayı isteyen Aslan burçları istediklerini ve rahatsız olduklarını partnerlerine direkt olarak söyler.

Yatakta bazen sadece kendilerine odaklanabilirler. Odağının yönünü değiştirme görevi de partnerine düşer.

Bu burçların libidosu durmuyor! İşte cinselliğe en düşkün burçlar... - Sayfa 3

3- Kova Burcu

Kova burcunun en belirgin özelliği özgürlüğe olan düşkünlüğü olarak bilinir. Cinsellikte de özgür olmayı oldukça severler ve plansız gelişen ilişkiler onlar için en güzelidir. Partneriyle duygusal olduğu kadar sosyal olarak da birliktelik ister. Bir kişinin peşinden koşmaktansa onun gelmesini beklerler.

Bu burçların libidosu durmuyor! İşte cinselliğe en düşkün burçlar... - Sayfa 4

4- Terazi Burcu

Adalete olan inancıyla bilinen Terazi burcu bu yönünü yatakta da arar. Kendisi kadar partnerinin zevklerini de düşünür. Teraziler için Romantizm ve mekan bilhassa mühimdir. Kısacası Teraziye neyi verirseniz karşılığında onu alırsınız.