Anasayfa /  Foto Galeri

Bu burçlar tam bir kötü gün dostu! İşte derdinize derman olacak burçlar

Yanımızda her zaman kötü gün dostu bir arkadaş ararız. Hepimizin çok güçlü ve bizi asla yarı yolda bırakmayacak, sadece iyi günde değil kötü günde de yanımızda olacak dostlara ihtiyacı vardır. Siz de yardımsever burçları yakından tanıyarak zor günlerinizde yanınızda olacak bir dost edinebilirsiniz. İşte kötü gün dostu o burçlar…

Bu burçlar tam bir kötü gün dostu! İşte derdinize derman olacak burçlar - Sayfa 1

Zor günlerinizde yalnız kalmaktan ve dertlerinizi paylaşamamaktan korkuyorsanız, kötü gün dostu burçları dost edinerek sıkıntılarınızı geride bırakablirsiniz.

Bu burçlar tam bir kötü gün dostu! İşte derdinize derman olacak burçlar - Sayfa 2

Kötü gün dostu kötü günde sorunlara çözüm sunar. İyi günde de sevincini paylaşır, daha iyisine sahip olman için dua eder ve seni tebrik eder. Bu sebeple hepimizin kötü gün dostuna ihtiyacı var. İşte kötü gün dostu olabilecek potansiyele sahip burçlar… 

Bu burçlar tam bir kötü gün dostu! İşte derdinize derman olacak burçlar - Sayfa 3

Aslan burcu

Aslan burcu kişileri samimi ve sıcakkanlı tavırlarıyla karşısında rahat hissetmenizi sağlarlar. İyi bir dinleyici olan aslanlar sizin için ellerinden gelen her şey yapmaya hazır olacaklardır. Ayrıca eğlenceli kişilikleri sayesinde de sizi, içinde bulunduğunuz buhrandan hızlıca çıkabilir ve bambaşka ortamlara sokabilirler. Komik konular açıp sizi güldürebilirler ve yanında geçirdiğiniz zaman zarfında sanki hiçbir derdiniz yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Eğer bir aslanla arkadaşlık yapıyorsanız sırtınızın asla yere gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Sizi korumak ve mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yapacağından hiç kuşkunuz olmasın. 

Bu burçlar tam bir kötü gün dostu! İşte derdinize derman olacak burçlar - Sayfa 4

Başak burcu
Bir başak burcuyla arkadaşsanız, unutmayın ki iki eli kanda olsa bile sizin yardımınıza koşacaktır. Kendi derdi başından aşkın olsa bile sizin sıkıntınızı çözmeden işlerine devam etmeyecektir. Bir başak burcu, sorunları çözüme ulaştırmadan, işleri yoluna koymadan başka bir şeye odaklanamaz. Derdinizi anlattığınız başak burcu, bunu benimseyecek ve sizden saha çok düşünüp sizi rahatlatıcı çözüm yolları üretecektir. Mantıklı düşünce yapısı sayesinde de içiniz rahat bir şekilde onun fikirlerine güvenip hareket edebilecek, sıkıntınız konusunda oldukça rahatlayacaksınız.