Anasayfa /  Politika

Bomba iddia! Sedat Peker yakalandı mı?

Türkiye son bir aydır Sedat Peker’in iktidar üyelerine ve Bakanlara ilişkin dile getirdiği iddiaları konuşuyordu! Türkiye siyasi gündemini derinden sarsan açıklamalrı ile en çok konuşulan kişisi Sedat Peker ile ilgi flaş bir idda gündemde! Sedat Peker yakalandı mı?

Abone ol
Abone ol 13 Haziran 2021 19:55

Bomba iddia! Sedat Peker yakalandı mı?

Türkiye gündemini bir numarası haline gelen Sedat Peker her pazar yayınlandığı video serisi bu hafta kesintiye uğradı. Bu hafta Erdoğan ile helaleşme ile ilgili bir video yayınlayacağını açıklamıştı ma hafta için sosyal medyada yaptığı açıklama ile bunu aksayacağını açıklamıştı. Bütün bu gelişmeler sonrası Sedat Peker'in video serisine ara vermesi ile Sedat Peker yakalandı mı? iddasını gündeme geldi

Özellikle Peker’in Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım hakkında sarf ettiği sözler çok tartışılmıştı.

Bugün ise sosyal medya Sedat Peker’in yakalandığına dair iddialarla hareketlendi.

İddialara göre Peker’in, MİT destekli SAT askeri operasyonu ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde kaldığı evde yakalandığı belirtildi. Operasyonun da Katar üzerinden İHA desteğiyle gerçekleştirildiği ileri sürüldü.

Odatv'nin haberine göre konuşan kaynaklar, Sedat Peker’in henüz yakalanmadığını, ancak operasyonun an meselesi olduğunu doğruladı.

 

 

 

Yorumlar