Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Bomba İddia! Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu!

Bomba İddia! Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Ukrayna basını Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki hafta Lucescu'yu resmen açıklayacağını iddia etti.

Abone ol
Abone ol 16 Mayıs 2019 09:50

Bomba İddia! Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! 

Beşiktaş'ta flaş gelişme! Fikret Orman'ın 5. kez başkan seçilmesini ardından gözler yeni sezonda takımı çalıştıracak olan teknik direktör çevrilirken, Ukrayna basınından çarpıcı bir iddia geldi. Ukrayna basını Shakhtar Donetsk'in eski teknik direktörü Lucescu'nun Beşiktaş'la anlaştığını ve siyah beyazlı yönetimin önümüzdeki hafta Rumen teknik adamla anlaştığını açıklayacağını öne sürdü.

LUCESCU KİMDİR?

Mircea Lucescu 29 Temmuz 1945, Bükreş’de doğdu. Rumen eski futbolcu, teknik direktör. Galatasaray ve Shaktar Donetsk takımlarıyla yaşandığı başarı ile tanınıyor. Romanya Millî Futbol Takımı başındayken Gheorghe Hagi’yi dünya futbolcuna kazandıran Lucescu’nun oğlu Razvan Lucescu da teknik direktörlük yapıyor. Lucescu, futbol yaşantısında Dinamo Bükreş ile büyük başarılar kazanmış, Galatasaray ve Şahtar Donetsk ile iki Avrupa kupası kazanmıştır. Türkiye’de ayrı takımlarda (Galatasaray ve Beşiktaş) iki yıl üst üste şampiyonluk yaşamıştır.


Yorumlar