Anasayfa /  Foto Galeri

Bodrum'da çırılçıplak yüzüp ortalık yerde ilişkiye girdiler! video

Bodrum'da güpegündüz yaşanan rezalet olay büyük tepki çekti. Bodrum'un Haremtan Koyu'na giden erkek grubunun çırılçıplak yüzüp, cinsel ilişkiye girdiği anlar vatandaşları çileden çıkardı. Tepkiler üzerine iki kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Bodrum'da çırılçıplak yüzüp ortalık yerde ilişkiye girdiler! video - Sayfa 1

Bodrum'da güpegündüz yaşanan rezalet olay büyük tepki çekti. Bodrum'un Haremtan Koyu'na giden erkek grubunun çırılçıplak yüzüp, cinsel ilişkiye girdiği anlar vatandaşları çileden çıkardı. Tepkiler üzerine iki kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Bodrum'da çırılçıplak yüzüp ortalık yerde ilişkiye girdiler! video - Sayfa 3

Bodrum'un en güzel koyları arasında yer alan Haremtan Koyu'nda güpgündüz adeta bir rezalet yaşandı. Koya giden erkek grubu açık alanda çırılçıplak yüzdü ve daha sonrasında cinsel ilişkiye girdi. Çirkin görüntülerin yer aldığı olay sonrası vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Tepkiler üzerine iki kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Bodrum'da çırılçıplak yüzüp ortalık yerde ilişkiye girdiler! video - Sayfa 4

Bodrum en güzel koyundan gündüz vakti çırılçıplak denize giren ve cinsel ilişkiye giren erkek grubu bu kadarına da pes dedirtti. Koya sabah saatlerinde gelen erkekler Haremtan Koyu'nda akşama kadar çırılçıplak yüzdükleri ve ilişkiye girdikleri öğrenildi. Yaptıkları rezaleti gören vatandaşlar, yerli ve yabancı turistler ise bu duruma isyan etti.