Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Birleşik Arap Emirlikleri'nden 2 Bin 660 Dolar Maaş Türk Personel Alımı Yapılacak

Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Emirates Havayolları Kabin Memuru alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 16 Nisan 2019 23:20

Türk personeller arasında yapılacak alımlar için Antalya'da bir işe alım etkinliği yapacak olan havayolu şirketi sözleşme imzaladığı personellere ile en az 2 bin 660 dolar 15 bin 400 TL maaş ödeyecek. Ayrıca işe alınan personeller Dubai'de kalacak, elektrik, su ve barınma gibi giderler için ücret ödemeyecek.

15 BİN 400 TL MAAŞLA PERSONEL ALIMLARI

Birleşik Arap Emirlikleri’nin havayolu şirketi olan Dubai merkez Emirates Havayolları, Türkiye'de işe alım etkinliği yapacak. 19 Nisan tarihinde yapılacak etkinlik kapsamında havayolu şirketi Kabin Memuru (Kabin Görevlisi) alımları için başvuru toplayacak.

Antalya'da bir otelde yapılacak etkinlik sonrası başvurusu kabul edilen adaylar 7 aşamalı bir eğitimden geçecekler. Başvurular ise CV inceleme ve değerlendirme, grup değerlendirmesi, erişim değerlendirmesi, online İngilizce değerlendirmesi ve davranış anketi, web tabanlı final görüşmesi aşamalarından sonra değerlendirilecek.

Başvuruları kabul edilen ve eğitimlerini tamamlayan adaylar ise işe başlayacaklar. Ekonomi 2 sınıfında işe başlayacak olan personellere ortalama 2 bin 660 dolar (15 bin 428 TL) maaş verilecek çalışan uçak tipi büyüdüğünde ve kabin sınıfının değişmesi durumunda maaş artacak.

Başvuru Şartları

Söz konusu ilana başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen koşullar ise şu şekilde,

Katılma anında en az 21 yaşında olmak Ayak uçlarında dururken 212 cm’lik kol erişimi Minimum 160 cm yükseklik Lise mezunu İngilizcede akıcılık (yazılı ve sözlü) Emirates kabin görevlisi üniforması içindeyken görünür dövmeler olmayacak Sağlıklı bir Vücut Kitle İndeksi.


Yorumlar