Anasayfa /  Medya /  Dizi

Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm izle (Final) | Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm Fragmanı izle (Final)

Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm izle (Final) Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü 16 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm izle (Final)

Abone ol
Abone ol 14 Haziran 2022 02:25

Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm izle (Final) | Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölüm Fragmanı izle (Final)

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Bir Zamanlar Çukurova 141.Bölümde final yaparak ekranalara veda edecek

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 141.BÖLÜM İZLE (FİNAL)

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Hakan'ın ölümünün ardından aşkını kalbine gömen Züleyha, Betül'ün yakalanması ve suçluların adalet önünde hesap vermesi için harekete geçer. Şermin cinayetin ardından bir çıkış yolu ararken, Abdülkadir ve Vahap saklanmaya çalışan Betül'ü alıkoyar. Abdülkadir sınırı geçebilmek için Betül'ü kullanmaya karar verir.

Züleyha, Hakan'dan kalan mirası fakir halka dağıtacağını açıkladığında Çukurova halkı sevince boğulur. Hakan'ın Çukurova dışındaki tüm serveti de Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacaktır. Lütfiye'nin otomobiline kurulan tuzağın arkasında olduğu anlaşılan Çolak Ağa'nın tutuklanması ise ortalığı karıştıracaktır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar