Anasayfa /  Foto Galeri

Bir cinayet daha Müge Anlı'da aydınlığa kavuştu! Canlı yayında gözaltı

Ankara'da yaşayan evli ve iki çocuk babası Hasan Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde aracıyla birlikte kayıplara karıştı. Veysel Çelik eşi Esma Çelik ile birlikte 77 günü aşkın süredir haber alamadığı kardeşi Hasan Çelik'i bulmak için atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvuru yaptı. Cinayet Müge Anlı'da aydınlığa kavuştu! Müge Anlı Canlı yayında gözaltı yaşandı

Bir cinayet daha Müge Anlı'da aydınlığa kavuştu! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 1

KAYBININ 79. GÜNÜNDE ACI HABER GELDİ

Ankara'da yaşayan evli ve iki çocuk babası Hasan Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde aracıyla birlikte kayıplara karıştı. Veysel Çelik eşi Esma Çelik ile birlikte 77 günü aşkın süredir haber alamadığı kardeşi Hasan Çelik'i bulmak için atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvuru yaptı. Veysel Çelik, Hasan Çelik'in eşi Seher Çelik tarafından tehdit edildiğini Seher Çelik'in eşini uzun süre aramadığını anlattı. 

Bir cinayet daha Müge Anlı'da aydınlığa kavuştu! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 2

EŞİM TELEFONLARA ÇIKIYOR KAYIP DEĞİL 

Veysel Çelik, "Ağabeyim olay günü eşi ve kızıyla markete gidiyor. 2-3 saate geliyorum diyor aracıyla evden çıkıyor ama geri gelmiyor. İki kişiyle birlikte görüldüğü söyleniyor ancak ben baktım onlar ağabeyim değil. Eşinin çelişkili açıklamaları var" ifadelerini kullandı. İddiaların odağındaki Seher Çelik ise eşinin hayatta olduğunu kendilerini sık sık aradığını ve seslerini dinlediğini anlattı. Rahat tavırları ile herkesi şoke eden Seher Çelik, ''Telefonlarımıza yanıt veriyor. Kocamı öksürüğünden tanıyorum. Mesajları okuyor sesimizi dinliyor sonra kapatıyor'' açıklamasını yapmıştı.

Bir cinayet daha Müge Anlı'da aydınlığa kavuştu! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 3

PROGRAM İHBAR KABUL EDİLDİ, POLİS EKİPLERİ STÜDYOYA GELDİ! 

Hasan Çelik'in ailesi ve eşi arasındaki tartışmalar devam ederken, Hasan kaybolmadan önce aracını son gören isim olan Yalçın Ülger'in yayına gelmesiyle ortalık iyice karıştı. Hasan Çelik’in aracını son gören kişi Yalçın, kuzeni aracılığıyla Hasan Çelik'le tanıştığını söyleyerek araba alım-satım işi için görüştüklerini söyledi. 

Bir cinayet daha Müge Anlı'da aydınlığa kavuştu! Canlı yayında gözaltı - Sayfa 4

Yalçın'ı stüdyoya çağıran Müge Anlı, "Sen aracın içinde görülen iki kişiden birisin. Bu araba sizin elinize nasıl geldi. Para transferleri senin hesapların üzerinden gerçekleşti. Ne yaşandıysa doğruyu söyle. Bu adam şimdi nerede?" dedi. Yalçın ise bu sorulara, "Yasin tarafından bana bir telefon geldi. Yasin'i kuzenim Fatih aracılığıyla tanıdım. Benim araba alım satım işiyle hiçbir ilgim yok. Ben asansör işiyle ilgileniyorum." diyerek bu konularla ilgisi olmadığını söyledi.