Anasayfa /  Güncel

Bingöl'de 4,0 büyüklüğünde deprem!

Bingöl'de saat 12.37'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Abone ol
Abone ol 25 Ekim 2020 12:59

AFAD da depremin şiddeti ve merkezi hakkında detaylı bir bilgi paylaştı. Bingöl'ün merkezindeki depremin Elazığ, Erzincan, Tunceli ve Diyarbakır illerinde de hissedildiği ifade edildi. AFAD, depremin şiddetini 4.0, saatini ise 12:37 olarak paylaştı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ise Bingöl'deki depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıkladı. Bölgede yaşayan vatandaşlar yaşadıkları panik ve korkuyu Twitter'dan dile getirdiler.

4.1 şiddetinde depremin meydana geldiği Bingöl'den gelen son dakika bilgilerine göre herhangi bir can ve mal kaybı ihbari söz konusu değil.

YERİN 7.10 KM DERİNLİĞİNDE...

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Bingöl kent merkezi olarak saptadığı deprem, saat 12.37'de meydana geldi. Yerin 7.10 kilometre derinliğindeki deprem, kısa süreli paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybına yol açmadı.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

KANDİLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar