Anasayfa /  Foto Galeri

BİM'de bu hafta Cuma neler var? BİM aktüel 22 Aralık Cuma kataloğu

BİM 22 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Peki; BİM aktüel ürünlerde bu hafta neler var? BİM mağazalarında Cuma günü satışta olacak ürünlerin bilgilerinin yer aldığı katalog 4 sayfa olarak yayınlandı. Peki; BİM aktüel ürünlerde bu hafta neler var? İşte BİM 22 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu....

BİM'de bu hafta Cuma neler var? BİM aktüel 22 Aralık Cuma kataloğu - Sayfa 1

BİM 23 Aralık 2022 aktüel kataloğundaki fırsat ürünleri belli oldu. Her hafta farklı ürün çeşitleriyle raflarını yenileyen BİM'e bu cuma 'Leopar' temalı ürünler ve modern tasarımlı ev eşyaları dikkat çekiyor. Cuma günü için hazırlanan BİM aktüel kataloğunda bu hafta; Teknolojik ürünler, Scooter ve Elektrikli Bisiklet, Elektrikli Isıtıcılar, Araç Kışlık Bakım Ürünleri, Züccaciye ve mutfak ürünleri, Tekstil ve Giyim ürünleri satılacak. Peki BİM'de bu hafta başka neler var? İşte BİM aktüel kataloğunun fırsat ürünleri

BİM'de bu hafta Cuma neler var? BİM aktüel 22 Aralık Cuma kataloğu - Sayfa 2

BİM'de bu hafta cuma günü satışa sunulacak olan fırsat ürünlerinde; LG 55″ Ultra HD 4K Led Smart TV 11,999 TL, TCL markası ile 2 yıl garantili lisanslı android ve netflix-youtube, oyun modu, kamera takılabilme özelliği ile TCL 55″ 4K Ultra HD Android Led TV 9,999 TL, Polosamrt Saç ve Sakal Düzeltme Makinesi 135 TL'den yer alıyor.

BİM'de bu hafta Cuma neler var? BİM aktüel 22 Aralık Cuma kataloğu - Sayfa 3

Ayrıca; züccaciye, leopar desenli ürünler, katlanabilir elektrikli bisiklet, scooter, elektrikli ısıtıcılar ve nostalji ürünleri müşterileri sevindirecek.

BİM'de bu hafta Cuma neler var? BİM aktüel 22 Aralık Cuma kataloğu - Sayfa 4

BİM'de bu hafta; Nostalji Köşesinde Polosmart Atari 249 TL, Starcom Mini El Atarisi Sup 125 TL, Tetris 29,50 TL, Starcom Retro Fener 34,50 TL, Starcom Nostaljik Kurmalı Çalar Saat 99 TL'den satışa sunulacak.