Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Şenol Güneş kararını verdi! Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçına doğru...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Beşiktaş, topladığı 47 puanla 3. sırada bulunuyor. Şenol Güneş'in sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11'i ve tüm detaylar...

Abone ol
Abone ol 08 Nisan 2019 11:02

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Beşiktaş, topladığı 47 puanla 3. sırada bulunuyor. Şenol Güneş'in sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11'i ve tüm detaylar...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Çaykur Didi Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Ligin son 2 haftasında Atiker Konyaspor'u 3-2 ve Göztepe'yi 1-0 mağlup eden siyah-beyazlı takım, galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak. 

Süper Lig'de 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgi alan Beşiktaş, topladığı 47 puanla 3. sırada bulunuyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde özellikle ikinci yarıda büyük bir çıkış yakalayan Çaykur Rizespor ise 34 puanla 10. sırada yer alıyor.

GÖZLER BURAK YILMAZ'DA

Beşiktaş'ın deplasmanda yapacağı karşılaşmada gözler Burak Yılmaz'ın üzerinde olacak. Siyah-beyazlı ekibin devre arasında kadrosuna dahil ettiği Burak, Beşiktaş formasıyla çıktığı 8 maçta 6 gol kaydetti. 

33 yaşındaki oyuncu, bu gollerin tamamını Vodafone Park'ta attı. Deplasmandaki 3 maçı boş geçen Burak, bu şansızlığını Çaykur Rizespor karşısında kırmaya çalışacak.





MEDEL SINIRDA

Siyah-beyazlı ekipte Gary Medel, Çaykur Rizespor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Medel, bu karşılaşmada da sarı kart gördüğü takdirde 28. haftada Medipol Başakşehir ile oynanacak maçta cezalı duruma düşecek.

Q7 VE ADRİANO ŞOKU

Öte yandan siyah-beyazlı ekipte Ricardo Quaresma ve Adriano Correia, sakatlıkları nedeniyle Çaykur Rizespor maçının kadrosuna dahil edilmedi.

Şenol Güneş'in sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11'i ise şöyle:

Karius

Gökhan Gönül

Vida

Mirin

Caner

Atiba

Dorukhan

Ljajic

Lens

Kagawa

Burak


Yorumlar